«Θέλουμε και το πρωτάθλημα» δήλωσε ο Καζάζης
Στη συγκέντρωση των παικτών του στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης, μετά τον τελικό του Κυπέλλου με τον Φοίνικα Σύρου όπου οι Ερυθρόλευκοι νίκησαν με 3-0 σετ και κατέκτησαν το 13ο τρόπαιο στην ιστορία τους στο θεσμό. Από την πλευρά του ο προπονητής του Φοίνικα, Δημήτρης Ανδρεόπουλος αναφέρθηκε στην εμπειρία του Ολυμπιακού ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.
Στη συγκέντρωση των παικτών του στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης, μετά τον τελικό του Κυπέλλου με τον Φοίνικα Σύρου όπου οι Ερυθρόλευκοι νίκησαν με 3-0 σετ και κατέκτησαν το 13ο τρόπαιο στην ιστορία τους στο θεσμό.
Από την πλευρά του ο προπονητής του Φοίνικα, Δημήτρης Ανδρεόπουλος αναφέρθηκε στην εμπειρία του Ολυμπιακού ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΖΗΣ (προπονητής Ολυμπιακού): «Θεωρώ ότι έγινε ένας πολύ ωραίος τελικός. Το σκορ σίγουρα αδικεί το Φοίνικα, αλλά οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα. Στο πρώτο σετ βρεθήκαμε «στα σχοινιά», αλλά εκεί μέτρησε ο μεγάλος βαθμός συγκέντρωσης που δείξαμε και η αποφασιστικότητα για να γυρίσουμε το σετ. Στη συνέχεια, παρόλο που ο Φοίνικας συνέχισε να είναι ανταγωνιστικός εμείς βελτιώσαμε την απόδοσή μας, προσαρμοστήκαμε σε κάποια κομμάτια της τακτικής και φτάσαμε στη νίκη. Σίγουρα ο Γιορντάνοφ σήμερα ήταν εκπληκτικός, αλλά εγώ θεωρώ ότι είμαστε ομάδα συνόλου. Είμαστε χαρούμενοι που υλοποιούνται αυτά που είχαμε σχεδιάσει στην αρχή της χρονιάς και φυσικά θέλουμε να πετύχουμε το μεγάλο στόχο μας που είναι το πρωτάθλημα. Απλά τώρα θα χαρούμε το Κύπελλο και μετά θα ανασυνταχθούμε».
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ (προπονητής Φοίνικα Σύρου): «Εγώ έχω φτάσει τρεις φορές σε τελικό, η ομάδα μου δύο και ο Θεός μάς έδωσε λίγα. Εύχομαι να μας δώσει περισσότερα στο μέλλον… Νομίζω ότι παλέψαμε και τα τρία σετ και ήμασταν πολύ κοντά στο παιχνίδι. Όμως, πληρώσαμε τα νεκρά διαστήματα και την επιθετική αδυναμία στα τελειώματα των τριών σετ. Φεύγουμε από εδώ κι εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και από τα δύο παιχνίδια και νομίζω πως ως ομάδα έχουμε τεράστιες ικανότητες. Οι αθλητές μου είναι έμπειροι, αλλά ο Ολυμπιακός φάνηκε πιο έμπειρος».
ΜΠΟΓΙΑΝ ΓΙΟΡΝΤΑΝΟΦ (αθλητής Ολυμπιακού): «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που κατακτήσαμε αυτό το τρόπαιο. Αφιερώνω τον τίτλο του MVP στους συμπαίκτες μου γιατί είμαστε ομάδα, δεν κερδίζει μόνο ένας. Πρέπει τώρα να συγκεντρωθούμε και να αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα, που είναι ο βασικός μας στόχος».
ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΗΣ (αθλητής Ολυμπιακού): «Αυτό που είναι το πιο σημαντικό είναι οι τίτλοι της ομάδας, κι όταν αυτοί συνδυάζονται με κάποιες προσωπικές διακρίσεις ή ρεκόρ τότε η χαρά είναι διπλή. Η αλήθεια είναι ότι δεν παίξαμε καλά, αλλά παίξαμε όσο έπρεπε για να κερδίσουμε. Ο Φοίνικας, που ίσως αδικείται από το σκορ, μας πίεσε, αλλά ευτυχώς στα κρίσιμα σημεία είχαμε τις λύσεις για να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση».
ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ (αθλητής Ολυμπιακού): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε κι αυτόν τον τίτλο μετά το Λιγκ Καπ. Ήμασταν προετοιμασμένοι πάρα πολύ καλά για δύο δυνατά παιχνίδια και τα καταφέραμε. Τώρα έχουμε λίγες ημέρες να χαρούμε και μετά συνεχίζουμε για το τρία στα τρία με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ανίκητοι δεν είμαστε, αλλά όταν χρειάζεται, όπως χθες και σήμερα, δείχνουμε με πράξεις πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Η πλούσια Αρκτική μήλον της έριδος για ΗΠΑ, Κίνα και Ρωσία
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]

