Το πρόβλημα της Κύπρου αφορά όλη την Ευρωζώνη, εκτιμά η ΔΗΜΑΡ
Η Ευρώπη πρέπει να δείξει την αλληλεγγύη της στην Κύπρο, καθώς η κρίση στο νησί αφορά όλη την Ευρωζώνη, τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ. Προσθέτει ότι «το χρέος των κρατών ή θα αντιμετωπιστεί από κοινού μέσα από την επιτάχυνση της οικονομικής και πολιτικής ενοποίησης ή θα πνίξει την οικονομία».
Η Ευρώπη πρέπει να δείξει την αλληλεγγύη της στην Κύπρο, καθώς η κρίση στο νησί αφορά όλη την Ευρωζώνη, τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ.
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται σε σταυροδρόμι. Η μόνη βιώσιμη λύση είναι μια πανευρωπαϊκή οικονομική πολιτική που θα εντάξει τις αναδιαρθρώσεις της οικονομίας σε μια κοινή αναπτυξιακή διαδικασία» υπογραμμίζει η ΔΗΜΑΡ.
Προσθέτει ότι «το χρέος των κρατών ή θα αντιμετωπιστεί από κοινού μέσα από την επιτάχυνση της οικονομικής και πολιτικής ενοποίησης ή θα πνίξει την οικονομία των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα υπονομεύσει το ευρωπαϊκό όραμα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Super League 2: Αναγέννηση Καρδίτσας – Ηρακλής 0-1: Επέστρεψε και μαθηματικά στα «σαλόνια» ο Γηραιός!
- Γιώργος Μαζωνάκης: Εμφανίστηκε με μουστάκι στη σκηνή
- Ντουμπάι: Ισχυρή έκρηξη σε συγκρότημα ξενοδοχείων – Αναφορές για υπολείμματα αναχαιτισμένου πυραύλου [βίντεο]
- Τεττέη και Ρενάτο, οι δύο «αποδείξεις» της βελτίωσης του Μπενίτεθ
- Φάμελλος: Η Δημοκρατία και η Δικαιοσύνη ανήκουν σε όλους – Η κυβέρνηση μειώνει και τις δύο
- LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
