Απώλειες στο Χρηματιστήριο την Πέμπτη
Πτωτικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο την Πέμπτη, εν αναμονή των εξελίξεων στην Κύπρο, καθώς η κυπριακή κυβέρνηση αναζητεί εναλλακτικές λύσεις προκειμένου να καταλήξει σε συμφωνία με την τρόικα και να αποτρέψει την κατάρρευση του τραπεζικού της συστήματος.
Πτωτικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο την Πέμπτη, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε ρευστοποιήσεις σε όλο σχεδόν το φάσμα της αγοράς.
Στις 16:00 ο γενικός δείκτης σημείωνε πτώση 0,86% στις 922,68 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 35,3 εκατ. ευρώ περίπου.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης κατέγραφε απώλειες 0,55% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ήταν χαμηλότερα κατά 0,24%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών ενισχυόταν κατά 0,55%.
Ανοδικά κινούνταν 55 μετοχές, 61 πτωτικά και 28 παρέμεναν σταθερές.
Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν πτωτικές τάσεις, ενώ άνοιγμα της συνεδρίασης στη Γουόλ Στριτ σε αρνητικό έδαφος δείχνουν τα futures.
Στο Λονδίνο, ο FTSE 100 ήταν χαμηλότερα κατά 0,89%, στο Παρίσι ο CAC 40 σημείωνε απώλειες 1,57% και στη Φρανκφούρτη ο DAX υποχωρούσε κατά 1,26%.
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε πτώση 1,39% και στην Ιταλία 0,61%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αγωγή κατά Τραμπ: Δικαστήριο δικαίωσε τους New York Times για την πρόσβαση των δημοσιογράφων στο Πεντάγωνο
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους
- Ιράν: Ποιος θα αποφασίσει το τέλος του πολέμου; «ΗΠΑ και Ισραήλ δεν βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση»
- Ιράν: Εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον της βάσης Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό, γράφει η WSJ
- Κλιματική αλλαγή: Πρωτοφανές κύμα καύσωνα χτυπά τις δυτικές πολιτείες των ΗΠΑ
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο