Περισσότερες συνταγές, περισσότερες γνώμες, περισσότερη νοστιμιά και δεκάδες ιδέες για την καθημερινή μας μαγειρική. Τι θα δείτε άπό 20/3-22/3, 17.50 ΣΚΑΙ.
Την Τετάρτη 20 Μαρτίου φιλοξενούν την food blogger Αντζελίνα Καλογεροπούλου! Η Αντζελίνα φτιάχνει πανεύκολα τυροπιτάκια με ΠΟΠ ελληνικά τυριά, μια σαλάτα ‘βόμβα’ υγείας με παντζάρι, καρότο και ρέβα και ένα σαγανάκι με το αβγό στη μέση!
Την Πέμπτη 21 Μαρτίου στην κουζίνα του Chef στον αέρα μαγειρεύουν ελαφριά με κοτόπουλο με την μαγείρισσα Αθηνά Τσόγκα-Τουρνικιώτη! Σαλάτα λάχανο με φιλέτο κοτόπουλο στο φούρνο, κοτόπουλο στο τηγάνι με μουστάρδα και κόλιανδρο και πενταντόστιμα κανελόνια με γέμιση σπανάκι-γαλαπούλα!
Την Παρασκευή 22 Μαρτίου μαγειρεύουν με βότανα και μυρωδικά! Η βοτανοθεραπεύτρια Κωνσταντίνα Λίτσα φτιάχνει μπαρμπούνια γιαχνί, κρεμμύδια στιφάδου βρασμένα στο ξύδι και την ‘μουχαμάρα’: έναν ντιπ από πολτό ψητής πιπεριάς με μυρωδικά!

Ο Ανδρέας Λαγός ετοιμάζει ψητό χοιρινό με εύκολη σάλτσα βερίκοκου και σαλάτα φακές!

ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ –ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ : Ελένη Ψυχούλη ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Πάνος Παπαδόπουλος ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Γαλανούλης ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: Ζένια Αναστασιάδου, Αρετή Βαρδάκη Δ. ΦΩTOΓPAΦIAΣ : Γιώργος Παπανικολάου Δ/ΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Στέφανος Καλλιγιάννης ΠAPAΓΩΓH : PROSENGHISI- FILM AND VIDEO PRODUCTIONS LtD Ευχαριστούμε πολύ