Ο Κορκονέας παίρνει το 30% του μισθού του και δεν έχει αποταχθεί από το σώμα
Μετά τις αποκαλύψεις για τους επίορκους δημοσίους υπαλλήλους που εξακολουθούν να λαμβάνουν το μισθό τους, αίσθηση δημιουργεί η είδηση ότι και ο καταδικασμένος σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Επαμεινώνδας Κορκονέας, δεν έχει αποταχθεί από το Σώμα και συνεχίζει να λαμβάνει το 30% του μισθού του, καθώς το πειθαρχικό συμβούλιο δεν έχει λάβει απόφαση, παρά το γεγονός ότι έχει συγκληθεί 5 φορές.
Μετά τις αποκαλύψεις για τους επίορκους δημοσίους υπαλλήλους που εξακολουθούν να λαμβάνουν το μισθό τους, αίσθηση δημιουργεί η είδηση ότι και ο καταδικασμένος σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Επαμεινώνδας Κορκονέας, δεν έχει αποταχθεί από το Σώμα και συνεχίζει να λαμβάνει το 30% του μισθού του.
Σύμφωνα με το Έθνος, ο Επ.Κορκονέας παραμένει στο αστυνομικό σώμα και εξακολουθεί να λαμβάνει μισθό από το Δημόσιο, καθώς το πειθαρχικό συμβούλιο δεν έχει λάβει απόφαση, παρά το γεγονός ότι έχει συγκληθεί 5 φορές.
Αυτό έχει συμβεί, καθώς ο δικηγόρος του Κορκονέα επικαλούμενος αδυναμία να παραβρεθεί πετυχαίνει απανωτές αναβολές.
Αντίστοιχα συμβαίνει με τον επίσης καταδικασμένο σε 10 χρόνια κάθειρξης Βασίλη Σαραλιώτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Ρούμπιο ανέβαλε το ταξίδι του στο Ισραήλ εν μέσω της επίθεσης εναντίον του Ιράν
- Ιράν: Πάνω από 100 τα νεκρά παιδιά από το πλήγμα σε δημοτικό σχολείο
- Ιρανικός πύραυλος χτύπησε αμερικανική βάση στην Ιορδανία [βίντεο]
- Τα ΗΑΕ λένε ότι στοχοποιήθηκαν από 137 πυραύλους και 209 drones του Ιράν
- Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν με Τραμπ για τις εξελίξεις στο Ιράν
- Έκτακτο Συμβούλιο υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ – Γαλλία και Βρετανία αρνούνται ότι ήξεραν για την επίθεση στο Ιράν