«Δέκα άτομα σε 20 τετραγωνικά» λέει ο Β.Παπαγεωργόπουλος για τη φυλακή
Στις συνθήκες κράτησης του στις φυλακές αναφέρεται ο Β.Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια, για την υπόθεση της υπεξαίρεσης. Λέει, μεταξύ άλλων: «Σε 20 τετρ. μέτρα 10 άτομα! 10 κρεβάτια, 5 ντουλαπάκια, 2 τραπεζάκια, 4 σκαμπό, 1 ψυγειάκι, 30 τσάντες, παράθυρα ψηλά να μη βλέπεις τον ορίζοντα, μία τουαλέτα για 10 άτομα...»
Στις συνθήκες κράτησης του στις φυλακές Διαβατών, αναφέρεται, με ανάρτηση του στο προσωπικό του ιστολόγιο, ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια, για την υπόθεση της υπεξαίρεσης.
«Σε 20 τετρ. μέτρα 10 άτομα! 10 κρεβάτια, 5 ντουλαπάκια, 2 τραπεζάκια, 4 σκαμπό, 1 ψυγειάκι, 30 τσάντες, παράθυρα ψηλά να μη βλέπεις τον ορίζοντα, μία τουαλέτα για 10 άτομα…» αναφέρει μεταξύ άλλων.
Προσθέτει, ωστόσο, ότι οι πάντες είναι ευγενικοί και εξυπηρετικοί και τον κοιτούν με σεβασμό.
Επανέλαβε ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση της υπεξαίρεσης και χαρακτήρισε αδικία την καταδίκη του.
Αναφέρθηκε στο έργο του ως υφυπουργός Αθλητισμού και δήμαρχος Θεσσαλονίκης και υπογράμμισε ότι ποτέ στη ζωή του δεν διανοήθηκε να καταχραστεί ούτε ένα ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισπανία: Πονοκέφαλος για την κυβέρνηση Σάντσεθ – Έφοδος της αστυνομίας στην έδρα του Σοσιαλιστικού Κόμματος
- Γιάκομπ Νίστρουπ: Οι τακτικές του, οι σχέσεις με τους παίκτες, αλλά και η κριτική
- «Μία νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο στο MEGA
- Ο Μαρινάκης της κυβέρνησης «Μητσοτάκης ή χάος» κατηγορεί τον Τσίπρα για διχαστικά συνθήματα – Η ΕΛΑΣ προκαλεί εγρήγορση
- Πανελλαδικές 2026: «Οι γονείς να είναι δίπλα στα παιδιά χωρίς να προσθέτουν πίεση» – Συστάσεις ειδικών
- Γεραπετρίτης: Ιδιαίτερα σημαντική η ασφάλεια της ναυσιπλοΐας – Τι είπε για «σκιώδη στόλο» και Στενά του Ορμούζ

