Θετικές προβλέψεις για την κερδοφορία της Toyota
Στα υψηλότερα επίπεδα από το 2007 ανήλθε φέτος το μπόνους μισθών που χορήγησε Toyota Motor Corp καθώς η αποδυνάμωση του γιεν ενίσχυσε την αξία των εξαγωγών, βοηθώντας την κερδοφορία της μεγαλύτερης αυτοκινητοβιομηχανίας στον κόσμο.
Στα υψηλότερα επίπεδα από το 2007 ανήλθε φέτος το μπόνους μισθών που χορήγησε Toyota Motor Corp καθώς η αποδυνάμωση του γιεν ενίσχυσε την αξία των εξαγωγών, βοηθώντας την κερδοφορία της μεγαλύτερης αυτοκινητοβιομηχανίας στον κόσμο.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, η Toyota συμφώνησε σε πρόταση ένωσης για μέσο όρο μπόνους το 2013 στα 2,05 εκ. γεν σε σύγκριση με 1,77 εκ. γιεν το 2012, ανακοίνωσε η εταιρεία σήμερα. Η αυτοκινητοβιομηχανία κατέβαλε 2,51 εκ. μπόνους γιεν το 2008, σύμφωνα με την Ένωση των Εργαζομένων Αυτοκινήτων της Ιαπωνίας.
Η αύξηση του μπόνους της Toyota ακολουθεί παρόμοιες αυξήσεις από τους μεγαλύτερους Ιάπωνες ανταγωνιστές της Honda Motor Co (7267) και Nissan Motor Co (7201). Όπως τονίζεται, οι αυτοκινητοβιομηχανίες της Ιαπωνίας φαίνεται να ανακάμπτουν μετά από σεισμούς και τσουνάμι στην Ιαπωνία και τις πλημμύρες στην Ταϊλάνδη που οδήγησαν σε διακοπή της παραγωγής το 2011 και 2012.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στενά Ορμούζ: Το μεγάλο «μπλόκο» στο πετρέλαιο – Το σχέδιο των 20 δισ.
- ΗΠΑ: Ισχυρές καταιγίδες και ανεμοστρόβιλοι έπληξαν το Μίσιγκαν – Tουλάχιστον 4 νεκροί
- Περπάτημα: Πώς η κίνηση επηρεάζει την ψυχική υγεία μας
- Σημαντική πτώση στα θανατηφόρα τροχαία στην Αττική – Ο ρόλος του νέου ΚΟΚ
- Αγωγή της μαγείρισσας κατά του Νεϊμάρ
- Συνταγή: Νηστίσιμοι κολοκυθοκεφτέδες
