

Συγκεντρώμενοι έξω από το υπουργείο Πολιτισμού, στην οδό Μπουμπουλίνας, βρίσκονται από τις 8 το πρωί εργαζόμενοι στο υπουργείο, που πραγματοποιούν νέα 24ωρη απεργία, μετά από ομόφωνη απόφαση όλων των σωματείων εργαζόμενων της Γενικής Γραμματείας Πολιτισμού.
Οι εργαζόμενοι που έχουν κλείσει τον δρόμο μπροστά από το υπουργείο, αντιδρούν στο νέο οργανόγραμμα και διεκδικούν αυτόνομο υπουργείο Πολιτισμού.
Η ομοσπονδία εργαζομένων θα ζητήσει συνάντηση με τη γενική γραμματέα Λίνα Μενδώνη η οποία έχει την αρμοδιότητα να στείλει τις προτάσεις του υπουργείου, στον υπουργό Διοικητικής Μεταρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη.
Εξαιτίας της κινητοποίησης των εργαζομένων ματαιώθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα ημερίδα με θέμα «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κύπρος: Ποιοι άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου
- Τσουκαλάς: Η διαφθορά είναι ένας φόρος που έχει επιβάλει στην κοινωνία ο Μητσοτάκης για να κερδίζουν οι κολλητοί
- Φωτιά έξω από τη Σουρωτή Θεσσαλονίκης – Ηχησε το 112
- Φωτιά στο Ηράκλειο: Ήχησε το 112 για εκκένωση Μελιδοχωρίου και Βοριά
- Φωτιά σε διαμέρισμα στα Πατήσια – Μία νεκρή και ένας τραυματίας
- Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο πιο επιδραστικός παίκτης στο Μουντιάλ… περπατώντας (vids, pics)
- Μουντιάλ 2026: Τομ Κρουζ, Μαντόνα και IShowSpeed σφυρίζουν λήξη στο Super Bowl της FIFA
- Live: Η Παιδεία Αλλάζει (σ)την Ελλάδα: Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/jamie-macpherson-KTIVMMOXNu8-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442