Κινητοποιήσεις ξεκινούν γιατροί και προσωπικό στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»
Σε κινητοποιήσεις προχωρούν τη Δευτέρα και την Πέμπτη οι γιατροί και οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», διαμαρτυρόμενοι για τις ελλείψεις προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής. Το πρωί Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο τμήμα επειγόντων περιστατικών και την Πέμπτη στάση εργασίας από τις 8 έως τις 11 το πρωί.
Σε κινητοποιήσεις προχωρούν τη Δευτέρα και την Πέμπτη οι γιατροί και οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», διαμαρτυρόμενοι για τις ελλείψεις προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής.
Όπως καταγγέλλουν στο νοσοκομείο, από τις 50 κλίνες Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ), λειτουργούν οι 40, από τους 24 νοσηλευτές στην Ανάνηψη Καρδιοχειρουργημένων Ασθενών (ΑΚΑ) έμειναν μόνο 14.
Οι τραυματιοφορείς, από 120 που θα έπρεπε κατ΄ελάχιστον να είναι, απέμειναν 67 και πάνω από 150 οργανικές θέσεις μονίμων και 50 ειδικευόμενων γιατρών είναι κενές.
Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν στις 8 το πρωί της Δευτέρας, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο τμήμα επειγόντων περιστατικών και την Πέμπτη θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας από τις 8 έως τις 11 το πρωί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ντακότα Τζόνσον: «Κάποιοι χρηματοδότες ταινιών είναι πραγματικά σκοτεινοί, ύποπτοι»
- Aκτινογραφία των διαβάσεων στην Αθήνα – Γιατί οι διαβάτες εξακολουθούν να πεθαίνουν
- Συντάξεις: Αντίστροφη μέτρηση για την καταβολή τους – Οι ημερομηνίες ανά ταμείο
- Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Νεϊμάρ: «Ζήτησα βοήθεια για την ψυχική μου υγεία, είχα φτάσει στο μηδέν»
- Κρήτη: Ώρες αγωνίας για τον ορειβάτη στα Αστερούσια Όρη – Ζητήθηκε η συνδρομή Super Puma
- Πώς η Netflix κέρδισε τη Warner Bros.: Το παρασκήνιο Σαράντος–Τραμπ


