Η αναδιάρθρωση των κυπριακών τραπεζών στο επίκεντρο της ατζέντας της τρόικας
Το κυπριακό τραπεζικό σύστημα βρίσκεται σήμερα Πέμπτη στο επίκεντρο των ελέγχων της τρόικας, αλλά και αντιπροσωπείας της Επιτροπής Οικονομικών της γερμανικής Βουλής που επισκέπτεται την Κύπρο.
Το κυπριακό τραπεζικό σύστημα βρίσκεται σήμερα Πέμπτη στο επίκεντρο των ελέγχων της τρόικας, αλλά και αντιπροσωπείας της Επιτροπής Οικονομικών της γερμανικής Βουλής που επισκέπτεται την Κύπρο.
Ειδικότερα, σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί συνάντηση στην Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου μεταξύ κλιμακίου τεχνοκρατών της τρόικας και τεχνοκρατών του ιδρύματος, στην οποία συζητούνται θέματα του χρηματοπιστωτικού τομέα που αφορούν στο κυπριακό μνημόνιο.
Εξάλλου, στις 10.30 ξεκίνησε και η συνάντηση του Υποδιοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου Σπύρου Σταυρινάκη με αντιπροσωπεία της Επιτροπής Οικονομικών και Τεχνολογίας της γερμανικής Ομόσπονδης Βουλής, η οποία επισκέπτεται την Κύπρο.
Στη συνάντηση εξετάζονται θέματα που αφορούν στις συζητήσεις με την τρόικα, στον έλεγχο του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και στην αναδιάρθρωση των κυπριακών τραπεζών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρεάλ Μαδρίτης: Ρήξη αχιλλείου ο Γκαρούμπα – Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο
- Ο συνιδρυτής της Anthropic ζητά από τις κυβερνήσεις να ελέγξουν την ΑΙ
- «Νόμιζα πως θα πεθάνω» – To ύποπτo ανεύρυσμα και τα αναφιλητά της Πενέλοπε Κρουζ στις Κάννες
- Τραμπ: Όλοι οι διαμεσολαβητές να υπογράψουν τις Συμφωνίες του Αβραάμ – «Παράθυρο» και για το Ιράν
- ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δύναμη και κουράγιο Τραϊανέ. Είμαστε στο πλευρό σου» (pic)
- Ξεπέρασαν τα 51,7 δισ. ευρώ τα χρέη στο ΚΕΑΟ / ΕΦΚΑ – Λύση ή παρηγοριά η νέα ρύθμιση των 72 δόσεων;

