Βασιλικό σήμα στο φάιναλ φορ του Λονδίνου
Το σήμα του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο στο Ο2 Αρένα παρουσίασε σήμερα, Τετάρτη, η διοργανώτρια αρχή.
Το σήμα του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο στο Ο2 Αρένα παρουσίασε σήμερα, Τετάρτη, η διοργανώτρια αρχή.
Ενας συνδυασμός λιονταριού με μπάλα θα είναι το σήμα κατατεθέν του ραντεβού του Μαΐου, το οποίο δημιουργήθηκε από μία ελληνική ομάδα που είχε σχεδιάσει επίσης τα logo για τα φάιναλ φορ του 2007 στην Αθήνα, του Βερολίνου του 2009 και του Παρισιού του 2010.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γεραπετρίτης και Μπαμπινιώτης συζητούν για την ελληνική γλώσσα: Δημοκρατία, Διάλογος και Συναίνεση
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.02.2026]
- Ρόμα – Κάλιαρι 2-0: «Έπιασαν» τη Γιουβέντους στην 4η θέση οι Ρωμαίοι
- Κάγια Κάλας: Το κοινό που αποδοκίμασε τον Βανς στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έδειξε ευρωπαϊκή υπερηφάνεια
- Το μεγάλο παζάρι για τα προγράμματα κατάρτισης, οι υπουργοί που διευκόλυναν, και η παρέα του Παναγόπουλου
- Τροχαία: Πάνω από 1.240 παραβάσεις βεβαιώθηκαν για μη χρήση κράνους την περασμένη εβδομάδα



