Παραίτηση του δημάρχου Λιβαδειάς για το σχέδιο «Αθηνά»
Την παραίτησή του από τη θέση του δημάρχου Λιβαδειάς υπέβαλε ο Νίκος Παπαγγελής, ο οποίος είναι και πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών της ΚΕΔΕ, αντιδρώντας στην κατάργηση του πανεπιστημιακού τμήματος Λιβαδειάς και τη συγχώνευσή του στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Την παραίτησή του από τη θέση του δημάρχου Λιβαδειάς υπέβαλε ο Νίκος Παπαγγελής, ο οποίος είναι και πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών της ΚΕΔΕ, αντιδρώντας στην κατάργηση του πανεπιστημιακού τμήματος Λιβαδειάς και τη συγχώνευσή του στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Σύμφωνα με δήλωσή του θα επιμείνουν στην παραίτηση τόσο ο ίδιος όσο και οι σύμβουλοι στο συνδυασμό του.
Ο κ. Παπαγγελής τόνισε πως «η σημερινή εξέλιξη αποτελεί ταφόπλακα για την αναπτυξιακή προοπτική της περιφέρειας και δημιουργεί υπερσυγκέντρωση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στα υδροκέφαλα μεγάλα αστικά κέντρα».
Επίσης, υπογράμμισε ότι ο ίδιος έχει γίνει δέκτης «της γενικής αγανάκτησης και του θυμού των πολιτών για τον αδικαιολόγητο και άδικο χειρισμό του μέλλοντος της περιοχής από την πλευρά του υπουργείου Παιδείας».
Σε ανακοίνωσή του, κάλεσε «να πράξουν το ίδιο όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι αναπληρωτές αυτών».
Τέλος, να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος της Λιβαδειάς είχε προαναγγείλει την παραίτησή του σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης για το πανεπιστημιακό τμήμα που λειτουργούσε εκεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αγρότες: Δεν πτοούνται από τις διασπαστικές κινήσεις και ετοιμάζουν ρεβεγιόν στα μπλόκα – Κλείνουν από σήμερα δρόμους
- Καυγάς στη λήξη του Μπουλς – Μπακς λόγω καρφώματος του Αντετοκούνμπο (vid)
- Η μετανάστευση στην Ευρώπη αλλάζει – Πώς θα διαμορφωθούν οι τάσεις το επόμενο έτος
- Δημόσια πανεπιστήμια: Προς διαγραφή 280.000 φοιτητές – 35.000 αιτήθηκαν παράταση σπουδών
- Μοντέρνοι «Λουδίτες» και καρυκεύματα: Οι καταναλωτικές τάσεις που θα δούμε το 2026
- Χάρις Αλεξίου: Γενέθλια για την τραγουδίστρια που έγινε 75 χρόνων – Το μήνυμά της
