Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απήχθη η 12χρονη κόρη του «βασιλιά της κοκαΐνης» στη Βουλγαρία

Απήχθη η 12χρονη κόρη του «βασιλιά της κοκαΐνης» στη Βουλγαρία

Την 12χρονη κόρη του επονομαζόμενου «βασιλιά της κοκαΐνης» στη Βουλγαρία, του Έβελιν Μπάνεφ,ή άλλως Μπρέντο, απήγαγαν νωρίς το πρωί της Τρίτης τρεις άγνωστοι, έχοντας προηγουμένως πυροβολήσει τον 36χρονο οδηγό και σωματοφύλακά της. Η αστυνομία έχει αποκλείσει όλα τα σημεία εισόδου και εξόδου από τη βουλγαρική πρωτεύουσα και συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των απαγωγέων.

Την 12χρονη κόρη του επονομαζόμενου «βασιλιά της κοκαΐνης» στη Βουλγαρία, του Έβελιν Μπάνεφ,ή άλλως Μπρέντο, απήγαγαν νωρίς το πρωί της Τρίτης τρεις άγνωστοι, έχοντας προηγουμένως πυροβολήσει τον 36χρονο οδηγό και σωματοφύλακά της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τη βουλγαρική ραδιοφωνία, η απαγωγή σημειώθηκε γύρω στις 7:30 το πρωί (τοπική ώρα), στην πολυσύχναστη συνοικία Μπόγιανα της Σόφιας.

Οι απαγωγείς, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του το πρακτορείο ειδήσεων της Σόφιας Novinite, εξανάγκασαν τη 12χρονη να επιβιβαστεί στο πολυτελές τζιπ, στο οποίο επέβαιναν οι ίδιοι και κινήθηκαν προς τη λεωφόρο Οκολοβράστνο Σόσε.

Ο οδηγός και σωματοφύλακας της 12χρονης πυροβολήθηκε τουλάχιστον δύο φορές από τους απαγωγείς και χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με τα βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία έχει αποκλείσει όλα τα σημεία εισόδου και εξόδου από τη βουλγαρική πρωτεύουσα και συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των απαγωγέων.

Ο Μπάνεφ είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 7,5 χρόνων, τον περασμένο μήνα, με τις κατηγορίες ότι ηγείτο οργανωμένου εγκληματικού κυκλώματος και εμπλέκεται σε υποθέσεις ξεπλύματος βρόμικου χρήματος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024