Καλωσορίστε την άνοιξη περνώντας κάποια από τις Κυριακές του Μαρτίου, στις εγκαταστάσεις της «Οργάνωσης Γη», στο «Κέντρο της Γης», δίπλα στο Πάρκο Τρίτση, στο Ίλιον.

Με το πρόγραμμα «Κυριακή στη γη«, λοιπόν εγκανιάζεται η ανοιξιάτικη περίοδος, με πολλές
χαμογελαστές και ξένοιαστες ώρες στο Κέντρο της
Γης
!

Τα
μικρά παιδιά παίζουν με το παιχνιδαγωγείο
Τα μεγάλα παιδιά μαθαίνουν
κηπουρική, κάνουν γιόγκα και βόλτες με ποδήλατο ή χωρίς και βοηθάνε στο
μαγείρεμα την Έλενα, τον Γιώργο και την Blogger Άντζυ.

Στη μεγάλη παρέα και ο Κοσμάς με τον βιολογικό
πάγκο του και «Το ραδίκι».
Το πρόγραμμα ξεκινά από αυτή την Κυριακή 3 Μαρτίου και
κάθε Κυριακή από τις 10.π.μ – 5.μ.μ.

Η έκπληξη είναι ότι κάθε Κυριακή το θέμα του προγράμματος αλλάζει.

Για
τις Κυριακές του Μαρτίου:

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013:
Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας: «Ο πλανήτης στο πιάτο» του Παύλου Γεωργιάδη –
Ομιλία Παύλου Γεωργιάδη: «Οι τροφές του κόσμου, η έννοια της τοπικής διατροφής».
Γνωριμία με την ινδική κουζίνα. Μαγειρεύει η Blogger Άντζυ.

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013:
«Αποκριές«: Γιορτάζουμε τις αποκριές, γύρω από ένα μεγάλο κυριακάτικο τραπέζι!
Μαγειρεύει η Blogger Άντζυ.

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013:
«Προτάσεις για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας – Ο μεζές της πρώτης Άνοιξης!» Μαγειρεύει η σεφ Ευδοκία Φυλακούρη από το εστιατόριο «Καλλίστη». Μαθαίνουμε
να φτιάχνουμε χαρταετό κι ενημερωνόμαστε για τα περιβαλλοντικά προβλήματα της
θαλάσσιας ρύπανσης και της υπεραλίευσης.

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013:
Με αφορμή το παραδοσιακό πιάτο του Ευαγγελισμού: μπακαλιάρος σκορδαλιά, μαγειρεύει ο σεφ του εστιατορίου «Aleria» Γκίκας Ξενάκης.

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013:
«Το τριαξονικό της άνοιξης: Σπαράγγι – Αγγινάρα – Κουκί»: Γνωριμία με τις
γεύσεις της πρώτης άνοιξης!. Μαγειρεύει η Blogger Άντζυ.

Ειδική εκδήλωση έκπληξη για την πράσινη επιχερηματικότητα!!

Κάθε Κυριακή 10.00-17.00
Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ

Οργάνωση Γη–Κέντρο της Γης
Λ. Δημοκρατίας 67 – Ίλιον – ΤΚ 131 22