Ασύλληπτης βιαιότητας το έγκλημα στην Άρτα, λέει ο ιατροδικαστής
«Έγκλημα ασύλληπτης βιαιότητας για την περιοχή της Ηπείρου» χαρακτήρισε ο καθηγητής της Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Θεόδωρος Βουγιουκλάκης την ανθρωποκτονία του 48χρονου σε χωριό της Άρτας.
«Έγκλημα ασύλληπτης βιαιότητας για την περιοχή της Ηπείρου» χαρακτήρισε ο καθηγητής της Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Θεόδωρος Βουγιουκλάκης την ανθρωποκτονία του 48χρονου σε χωριό της Άρτας.
«Υπάρχει διαμελισμός του σώματος σε εξαιρετικά μικρά τεμάχια, προκειμένου να εξαφανιστούν τα ίχνη. Είναι, δηλαδή, υπολείμματα οστών και ιστών» εξήγησε ο κ. Βουγιουκλάκης, ο οποίος εξέτασε τα ευρήματα της αστυνομίας από τον υπόνομο της κατοικίας του 36χρονου δράστη.
Ο κατ’ ομολογία δράστης και η 25χρονη που φέρεται ως εμπλεκόμενη στην υπόθεση πήραν 48ωη προθεσμία και θα απολογηθούν την Παρασκευή στον ανακριτή.
Το άγριο έγκλημα με θύμα έναν 48χρονο, πατέρα δύο ενήλικων παιδιών, αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, μετά την ομολογία του 36χρονου ότι τεμάχισε και πέταξε στο ποτάμι τον άτυχο άνδρα, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από την Φιλιππιάδα στις 11 Φεβρουαρίου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βίντεο ντοκουμέντα από την σπείρα που «άνοιγε» σπίτια και οχήματα και έκλεβε με την μέθοδο της απασχόλησης
- Χρήστος Δάντης: Σοβαρό ατύχημα για τον τραγουδιστή που τον οδηγεί εσπεσμένα στο νοσοκομείο
- Σκληρή απάντηση Τσίπρα στον Γιάννη Στουρνάρα – «Μια τρίτη θητεία αξίζει κάθε κόπο…»
- Άσπας: «Δύσκολα τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ»
- Σε εξέλιξη έργα διευθέτησης του ρέματος Πικροδάφνης
- Βόλος: Την Τρίτη στον ανακριτή οι 15 συλληφθέντες που κατηγορούνται ότι διακινούσαν ναρκωτικά
