«Δεν ξέραμε τίποτα» κατέθεσαν πρώην συνεργάτιδες του Παπακωνσταντίνου
Στην Προανακριτική Επιτροπή, που διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του Γιώργου Παπακωνσταντίνου σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ, κατέθεσαν οι δύο πρώην συνεργάτιδες του γραφείου του, Δήμα και Κιουλταλίδου. Και οι δύο μάρτυρες ανέφεραν ότι δεν γνώριζαν τίποτα για τη «λίστα Λαγκάρντ» ούτε ήταν παρούσες στην παράδοση του πρωτότυπου cd με τα ονόματα των Ελλήνων μεγαλοκαταθετών, που είχε σταλεί στο υπουργείο Οικονομικών από την ελληνική πρεσβεία στο Παρίσι.
Στην Προανακριτική Επιτροπή, που διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του Γιώργου Παπακωνσταντίνου σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ, κατέθεσαν οι δύο πρώην συνεργάτιδες του γραφείου του, Δήμα και Κιουλταλίδου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο μάρτυρες ανέφεραν ότι δεν γνώριζαν τίποτα για τη «λίστα Λαγκάρντ» ούτε ήταν παρούσες στην παράδοση του πρωτότυπου cd με τα ονόματα των Ελλήνων μεγαλοκαταθετών, που είχε σταλεί στο υπουργείο Οικονομικών από την ελληνική πρεσβεία στο Παρίσι.
Στην κατάθεση της στην Προανακριτική Επιτροπή, η πρώην ιδιαιτέρα του κ. Παπακωνσταντίνου Χρύσα Χατζή φέρεται να είπε ότι, αν θυμάται καλά, πρέπει να ήταν παρούσα η υπάλληλος του γραφείου, κ. Δήμα. Κάτι όμως που διέψευσε σήμερα η ίδια η κ. Δήμα.
Το απόγευμα, η Προανακριτική Επιτροπή θα συνεχίσει τις εργασίες της με την κατάθεση του διευθυντή του ΣΔΟΕ, Νίκου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος διερευνά φορολογικά τους καταθέτες που υπάρχουν στη λίστα Λαγκάρντ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τροχαία: Εκτροπές κυκλοφορίας στο εθνικό οδικό δίκτυο – Χάρτες με εναλλακτικές διαδρομές
- Στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης ο Ζοάν Λαπόρτα
- Γιατί οι γυναίκες στην Αρχαία Σπάρτη έπρεπε να κάνουν μαθήματα γυμνές ενώ οι άνδρες παρακολουθούσαν;
- LIVΕ: Μαρούσι – Παναθηναϊκός
- Ιταλία: Τέσσερις τραυματίες από ατύχημα με τελεφερίκ – 100 άτομα εγκλωβίστηκαν στα 2.800 μέτρα
- Στη φυλακή ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου για τη δολοφονία της


