Ζημιές 30 εκατ. ευρώ για την Louis το 2012
Μεγάλη μείωση των ζημιών της παρουσίασε το 2012 η εταιρεία Louis λόγω της περσινής συμπερίληψης των αποτελεσμάτων μη επαναλαμβανόμενων χρεώσεων.
Οι ζημιές της μειώθηκαν στα 30,4 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών 82,7 εκατ. ευρώ το 2011.
Όπως τονίζεται, το 2012 υπήρξε μια πολύ δύσκολη χρονιά για το Συγκρότημα κυρίως λόγω της δραστηριοποίησης του στην αγορά κρουαζιέρας από τον Πειραιά.
Αποτέλεσμα της μεγάλης μείωσης του αριθμού επιβατών, εξαιτίας της γενικότερης κατάστασης στην Ελλάδα, ήταν η μείωση για τον τομέα κρουαζιέρων του λειτουργικού κέρδους από εργασίες προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων από 24,7 εκατ. ευρώ, στα 14,0 εκατ. ευρώ και η αύξηση της καθαρής ζημίας από εργασίες μετά τα έξοδα χρηματοδότησης από 18,3 εκατ. ευρώ, σε 24,7 εκατ. ευρώ.
Σε ότι αφορά τα ξενοδοχεία τα καθαρά αποτελέσματα από εργασίες ήταν ελαφρά αυξημένα, ενώ το καθαρό τους κέρδος ήταν 1,2 εκατ. ευρώ για το 2012 έναντι ζημίας 1,8 εκατ. ευρώ το 2011.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα ΗΑΕ λένε ότι στοχοποιήθηκαν από 137 πυραύλους και 209 drones του Ιράν
- Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν με Τραμπ για τις εξελίξεις στο Ιράν
- Έκτακτο Συμβούλιο υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ – Γαλλία και Βρετανία αρνούνται ότι ήξεραν για την επίθεση στο Ιράν
- Η αντίδραση της Ρωσίας και της Κίνας στην επίθεση των ΗΠΑ και του Ισραήλ στο Ιράν
- Ιράν: Απειλεί να μην αγωνιστεί στο Μουντιάλ μετά τις επιθέσεις!
- Οβιέδο – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: «Απόδραση» στις καθυστερήσεις για τους «ροχιμπλάνκος»
