Yπάλληλος υπουργείου συνελήφθη να μεταφέρει κάνναβη με κρατικό όχημα
Υπάλληλος του υπουργείου Δικαιοσύνης συνελήφθη το Σάββατο από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας να μεταφέρει ποσότητα κάνναβης σε αυτοκίνητο με κρατικές πινακίδες. Ο 48χρονος εντοπίστηκε στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας. Στο εσωτερικό του υπηρεσιακού οχήματος βρέθηκαν 137 συσκευασίες-δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 149.016 γραμμαρίων.
Υπάλληλος του υπουργείου Δικαιοσύνης συνελήφθη το Σάββατο από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας να μεταφέρει ποσότητα κάνναβης σε αυτοκίνητο με κρατικές πινακίδες.
Ο 48χρονος εντοπίστηκε στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας. Στο εσωτερικό του υπηρεσιακού οχήματος βρέθηκαν 137 συσκευασίες-δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 149.016 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της μεταφοράς και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών.
Η προανάκριση για την πλήρη διερεύνηση της δράσης του συλληφθέντα και της ενδεχόμενης συμμετοχής του σε άλλα αδικήματα βρίσκεται σε εξέλιξη από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λέκκας: «Στο Άγιον Όρος έχουμε έναν επιστημονικό γρίφο…» λέει για τους σεισμούς στην περιοχή
- Με το Μετάλλιο του Δήμου Αθηναίων τιμήθηκε ο Νομπελίστας Λογοτεχνίας 2025 Λάσλο Κρασναχορκάι
- Οι επιζώσες του Έπσταϊν για την κακοποίηση και το δίκτυο των ισχυρών
- Ρωσία: Από ποιους ζητά χρήματα ο Πούτιν για να συνεχίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Δένδιας σε εφοπλιστές: Οι Ένοπλες Δυνάμεις χρειάζονται δωρεές, το υστέρημα του φορολογούμενου δεν καλύπτει τα πάντα
- Ιράν: Αυτά είναι τα στρατηγικής αξίας νησιά που μπορεί να γίνουν στόχος των ΗΠΑ
