«Ύποπτα» λαζάνια αποσύρθηκαν από την Κροατία και τη Σλοβενία
Στην απόσυρση των προϊόντων της από την κροατική αγορά, αλλά και από τη Σλοβενία, προχωρά η εταιρεία Ledo, μετά τα αποτελέσματα ελέγχων που διενήργησαν οι σλοβενικές αρχές, από τα οποία προκύπτει ότι σε λαζάνια, συσκευασίας 450 γραμμαρίων, υπήρχε κρέας αλόγου, αντί βόειου κρέατος, όπως αναγραφόταν στη συσκευασία. Ωστόσο, η εταιρεία τονίζει ότι οι έλεγχοι στην Κροατία έδειξαν ότι τα λαζάνια περιέχουν πράγματι βοδινό κρέας.
Στην απόσυρση των προϊόντων της από την κροατική αγορά, αλλά και από τη Σλοβενία, προχωρά η εταιρεία Ledo, μετά τα αποτελέσματα ελέγχων που διενήργησαν οι σλοβενικές αρχές, από τα οποία προκύπτει ότι σε λαζάνια, συσκευασίας 450 γραμμαρίων, υπήρχε κρέας αλόγου, αντί βόειου κρέατος, όπως αναγραφόταν στη συσκευασία.
Ωστόσο, η εταιρεία διευκρινίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με το θέμα, καθώς είναι αρμόδια για τη διανομή των προϊόντων, τα οποία προμηθεύεται από γαλλική εταιρεία.
Η εταιρεία τονίζει ότι τα λαζάνια που κυκλοφορούν στην κροατική αγορά παρασκευάζονται από την ισπανική εταιρεία Tuttipasta και περιέχουν βόειο κρέας.
Μάλιστα, η εταιρεία δημοσίευσε και ανακοίνωση της Tuttipasta, με την οποία πιστοποιείται ότι τα προϊόντα της περιέχουν το κρέας που αναγράφεται στις συσκευασίες.
Η ισπανική εταιρεία κάλεσε όλους τους προμηθευτές της, να της προσκομίσουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά και τα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργούν, προκειμένου, με τη σειρά της, να τα παραδώσει στα ενδιαφερόμενα μέρη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αυτοί δεν είναι ηθοποιοί, αλλά influencers: Στην «πυρά» το νέο Baywatch
- Ιράν: Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ καλεί τις υπηρεσίες πληροφοριών να στοχοθετήσουν «εχθρούς στην πατρίδα και στο εξωτερικό»
- Λέκκας για σεισμούς στην Ήπειρο: Θα γίνονται για αρκετές ημέρες ακόμα
- Χειροπέδες σε ζευγάρι ληστών που «χτυπούσε» καταστήματα
- The Ellinikon: Ένας τόπος για όλους
- Θρυλικό επίτευγμα του ΛεΜπρόν Τζέιμς: Έπιασε τον Ρόμπερτ Πάρις στην 1η θέση με τα περισσότερα ματς στο ΝΒΑ!



