Με απ’ ευθείας επαφές οι δύο υποψήφιοι για την προεδρία της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης και Σταύρος Μαλάς συνεχίζουν τις διαβουλεύσεις τους με τις ηγεσίες κομμάτων, εν όψει του β’ γύρου των προεδρικών εκλογών την ερχόμενη Κυριακή.

Ταυτόχρονα σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκονται τα επιτελεία των υποψηφίων και των κομμάτων που τους στηρίζουν με στόχο την εξασφάλιση όσο το δυνατό ευρύτερων συμμαχιών.

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Νίκος Αναστασιάδης συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης με τον πρόεδρο του ΕΥΡΩΚΟ, Δημήτρη Συλλούρη, ενώ ακολούθως είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΔΕΚ, Γιαννάκη Ομήρου, γράφει ο Φιλελεύθερος της Κύπρου.

Ο Σταύρος Μαλάς συναντήθηκε αντιστοίχως με τον πρόεδρο της ΕΔΕΚ.

Η απόφαση της ΕΔΕΚ για μια πρώτη αποτίμηση των αποτελεσμάτων του α’ γύρου, αλλά και την τελική στάση του κόμματος αναμένεται να ληφθεί την Πέμπτη από την Κεντρική Επιτροπή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ