Στην ομάδα της Δύσης το All Star Game διά χειρός Ντουράντ
Με κορυφαίο σκόρερ τον Κέβιν Ντουράντ που σημείωσε 30 πόντους, αλλά πολυτιμότερο παίκτη του αγώνα τον Κρις Πολ (20 πόντοι, 15 ασίστ), η ομάδα της Δύσης επικράτησε 143-138 της Ανατολής, στο «All Star Game», που διεξήχθη στο Χιούστον.
Με κορυφαίο σκόρερ τον Κέβιν Ντουράντ που σημείωσε 30 πόντους, αλλά πολυτιμότερο παίκτη του αγώνα τον Κρις Πολ (20 πόντοι, 15 ασίστ), η ομάδα της Δύσης επικράτησε 143-138 της Ανατολής, στο «All Star Game», που διεξήχθη στο Χιούστον.
Οι αστέρες του κορυφαίου πρωταθλήματος, προσέφεραν πλούσιο θέαμα στους 16.101 θεατές που κατέκλυσαν το γήπεδο και κρίθηκε στις λεπτομέρειες.
Ο Κόμπι Μπράιαντ είχε μόλις εννέα πόντους, αλλά εντυπωσίασε με δύο κοψίματα πάνω στον Λεμπρον Τζέιμς που τελείωσε τον αγώνα με 19 πόντους. Αυτή ήταν η 26η φορά στην ιστορία του «All Star Game», που επικρατεί η ομάδα της Δύσης, έναντι 36 νικών της ομάδας της Ανατολής.
Τα 12λεπτα: 31-26, 69-65, 108-104, 143-138
ΔΥΣΗ (Πόποβιτς): Ντουράντ 30, Πολ 20, Γκρίφιν 19, Χάρντεν 15, Γουέστμπρουκ 14, Πάρκερ 13, Μπράιαντ 9, Χάουαρντ 9, Λι 6, Ράντολφ 6, Ντάνκαν 2, Όλντριτζ.
ΑΝΑΤΟΛΗ (Σπόελστρα): Άντονι 26, Ουέιντ 21, Τζέιμς 19, Τζορτζ 17, Ιργουϊνγκ 15, Ντενγκ 10, Νοά 8, Τσάντλερ 7, Μπος 6, Χόλιντεϊ 6, Λόπεζ 3.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Τσουκαλάς: Είναι κρίσιμο να στηρίξουμε τους αγρότες – Η κυβέρνηση μεθόδευσε την ταλαιπωρία των εκδρομέων
- Απίστευτη στιγμή: Ο Σακίλ Ο’Νιλ πέρασε… μέσα από το videowall της εκπομπής (vid)
- Συνέλαβαν τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου για τη δολοφονία στο Κολωνάκι – Την νάρκωσε και μετά την έκαψε
- Bloomberg: Διακοπές στην Ελλάδα; Όχι καλοκαίρι, ούτε Μύκονος και Σαντορίνη – Πού να πάτε
- Μυθικός Γιόκιτς ανήμερα των Χριστουγέννων: Έκανε την τρίτη καλύτερη επιθετική επίδοση στην ιστορία του NBA
- Εντείνονται οι βομβαρδισμοί στα σύνορα Ταϊλάνδης-Καμπότζης – Σε εξέλιξη συνομιλίες με τον Ρούμπιο
