Σοκ στον Άρη με τον Βελλίδη να μένει εκτός δράσης για ένα μήνα
Σοκ προκάλεσε στον Άρη ο σοβαρός τραυματισμός του Μάρκου Βελλίδη, λίγο πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδς». Ο έμπειρος τερματοφύλακας υπέστη κάταγμα Β' τύπου στον χόνδρο του έσω μηριαίου κονδύλου σε μη φορτίζουσα επιφάνεια με συνοδό οστικό οίδημα γεωγραφικού τύπου. Πιο απλά, αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες.
Σοκ προκάλεσε στον Άρη ο σοβαρός τραυματισμός του Μάρκου Βελλίδη, λίγο πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδς». Ο έμπειρος τερματοφύλακας υπέστη κάταγμα Β’ τύπου στον χόνδρο του έσω μηριαίου κονδύλου σε μη φορτίζουσα επιφάνεια με συνοδό οστικό οίδημα γεωγραφικού τύπου. Πιο απλά, αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες.
Η διάγνωση έγινε στη σημερινή εξέταση που υποβλήθηκε από τον γιατρό της ομάδας Βαγγέλη Πανταζή. Στον Βελλίδη έγινε ένεση και το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει φυσικοθεραπείες και ασκήσεις ενδυνάμωσης. Έτσι λοιπόν για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό βασικός τερματοφύλακας θα είναι ο Σωκράτης Διούδης.
Στο μεταξύ, στην προπόνηση που έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Ανδρέας Τάτος συμμετείχε κανονικά, θέτοντας έτσι εαυτόν στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Να σημειωθεί ότι κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα επανέρχεται ο Ρούμπεν Πουλίδο (εξέτισε την ποινή του), ενώ στον αντίποδα θα απουσιάσει ο Γιάννης Γιαννιώτας, που αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς με τον Πλατανιά.
Για αύριο, τέλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Περιβαλλοντική καταστροφή και «μαύρη βροχή» στη Ρωσία μετά από τριπλό χτύπημα σε διυλιστήριο
- Στη Συρία η επόμενη σύγκρουση μπορεί να αφορά τις πινακίδες στα δημόσια κτίρια των κουρδικών περιοχών
- Τεχεράνη και Ουάσινγκτον βρίσκονται μακριά από το τέλος της σύγκρουσης, αλλά στο Ορμούζ τα νέα είναι καλύτερα
- Τουλάχιστον 70 νεκροί στο κεντρικό Μάλι σε επιθέσεις τρομοκρατών που σχετίζονται με την Αλ Κάιντα
- Η 61η Μπιενάλε της Βενετίας άνοιξε τις πύλες της με Banksy και διαδηλώσεις
- Απομακρύνεται το ενδεχόμενο για ανταλλαγή αιχμαλώτων λέει ο Πούτιν


