Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Argo» φέρνουν πρώτο τα στοιχήματα των Όσκαρ

«Argo» φέρνουν πρώτο τα στοιχήματα των Όσκαρ

Μπορεί ο Λίνκολν να συγκέντρωσε 12 υποψηφιότητες για Όσκαρ, ωστόσο μετά την εκπληκτική πορεία του Argo στα μεγαλύτερα κινηματογραφικά βραβεία, η ταινία του Μπεν Άφλεκ θεωρείται φαβορί για το βραβείο καλύτερης ταινίας. Τουλάχιστον, έτσι πιστεύουν τα μεγαλύτερα γραφεία στοιχημάτων. Τα ξημερώματα της Κυριακής 24 Φεβρουαρίου προς Δευτέρα παρακολουθείστε στο in.gr τη ζωντανή περιγραφή της τελετής απονομής των Όσκαρ

Μπορεί ο Λίνκολν να συγκέντρωσε 12 υποψηφιότητες για Όσκαρ, ωστόσο μετά την εκπληκτική πορεία του Argo στα μεγαλύτερα κινηματογραφικά βραβεία, η ταινία του Μπεν Άφλεκ θεωρείται φαβορί για το βραβείο καλύτερης ταινίας. Τουλάχιστον, έτσι πιστεύουν τα μεγαλύτερα γραφεία στοιχημάτων.

Σύμφωνα με το βρετανικό Sky Bet, το Argo έχει απόδοση 1/4 (δηλαδή πρέπει να στοιχηματίσει κάποιος τέσσερα δολάρια για να κερδίσει ένα), ενώ το Λίνκολν δίνει απόδoση 3 προς 1.

  • Τα ξημερώματα της Κυριακής 24 Φεβρουαρίου προς Δευτέρα παρακολουθείστε στο in.gr τη ζωντανή περιγραφή της τελετής απονομής των Όσκαρ

Σύμφωνα με ανταλλακτήριο στοιχημάτων, αλλά και το Intrade, η πιθανότητα να κερδίσει η ταινία του Μπεν Άφλεκ εκτοξεύτηκε από το 10% στο 80%. Αντίστροφη ήταν η πορεία της ταινίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Το περιοδικό E! δεν αποκλείει ότι ο Μπεν Άφλεκ θα «κερδίσει πόντους» από το γεγονός ότι η Ακαδημία τον σνόμπαρε και δεν του χάρισε μια υποψηφιότητα για καλύτερη σκηνοθεσία (κατηγορία στην οποία έχει σαρώσει τα όλα τα μεγάλα βραβεία).

Ο Σπίλμπεργκ, όμως, φαίνεται ότι θα καταφέρει να κερδίσει το βραβείο καλύτερης Σκηνοθεσίας, κατηγορία στην οποία δεν έχει αντίπαλο τον Άφλεκ.

Όσον αφορά το βραβείο του Α’ Γυναικείου Ρόλου, το αρχικό φαβορί, Τζέσικα Τσαστέιν, φαίνεται ότι χάνει έδαφος από την Τζένιφερ Λόρενς, αγαπημένο κορίτσι του Χόλιγουντ. Γραφείο στοιχημάτων δίνει στην Λόρενς απόδοση 4/7 ενώ στην Τσαστέιν δίνει απόδοση 4. Πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν να ποντάρουν τα χρήματά τους στην Εμανουέλ Ριβά, η οποία αν και δεν είναι φαβορί δεν αποκλείεται να κάνει την έκπληξη.

Όσον αφορά τον Α’ Ανδρικό Ρόλο ο Ντάνιελ Ντέι Λούις θεωρείται εδώ και καιρό το μεγάλο φαβορί και η πιθανότητα να κερδίσει δεν έχει μειωθεί στο ελάχιστο.

Στον Β’ Ανδρικό Ρόλο, η μάχη θα δοθεί ανάμεσα στους Τόμι Λι Τζόουνς και Κρίστοφ Βαλτς. Ο πρώτος συγκεντρώνει απόδοση 6/5, ενώ ο δεύτερος 11/8 (άλλα γραφεία στοιχημάτων τους δίνουν σχεδόν ίδιες αποδόσεις).

Όσο για τον Β’ Γυναικείο Ρόλο εκεί τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Το αποδεικνύει η απόδοση 1/50 που συγκεντρώνει η Αν Χάθαγουεϊ. Οι υπόλοιπες υποψήφιές της θα πρέπει να περιμένουν να ακούσουν τον ευχαριστήριο λόγο της την βραδιά των Όσκαρ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024