«Λαμβάνω έναν μισθό» απαντά στα σχόλια Παπαδημούλη ο Γ.Μέργος
Στο στόχαστρο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Παπαδημούλη μπήκαν οι αποδοχές του Γ.Μέργου μετά τη δήλωσή του για το ύψος του κατώτατου μισθού. Ο γγ του υπουργείου Οικονομικών επανήλθε με νέα ανακοίνωση στην οποία διευκρινίζει: «Για την ενημέρωσή του, αλλά και όποιου ενδιαφερόμενου, από τις 17 Ιουλίου που ορίστηκα γενικός γραμματέας, δεν λαμβάνω το μισθό μου από το Πανεπιστήμιο, αφού υπάρχει αναστολή των καθηγητικών μου καθηκόντων.»
Στο στόχαστρο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Παπαδημούλη μπήκαν οι αποδοχές του Γ.Μέργου μετά τη δήλωσή του για το ύψος του κατώτατου μισθού. Ο γγ του υπουργείου Οικονομικών επανήλθε με νέα ανακοίνωση στην οποία διευκρινίζει:
«Για την ενημέρωσή του, αλλά και όποιου ενδιαφερόμενου, από τις 17 Ιουλίου που ορίστηκα γενικός γραμματέας, δεν λαμβάνω το μισθό μου από το Πανεπιστήμιο, αφού υπάρχει αναστολή των καθηγητικών μου καθηκόντων.
» Η μοναδική αμοιβή μου από τον Ιούλιο του 2012 είναι ο μισθός του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΟΙΚ και η αποζημίωση ως ο εκπρόσωπος του υπουργείου στο γενικό συμβούλιο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, όπως ο νόμος ορίζει, και όπως άλλωστε και ο προκάτοχός μου Γενικός Γραμματέας του υπουργείου ελάμβανε.»
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε σχολιάσει σκωπτικά τα όσα ανέφερε ο κ. Μέργος για το ύψος του κατώτατου μισθού, λέγοντας: «Με τρεις μισθούς -γενικός γραμματέας ΥΠΟΙΚ, καθηγητής Πανεπιστημίου και Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας- είναι απολύτως λογικό να φαίνονται στον κ. Μέργο πολλά τα 586 ευρώ μικτά το μήνα.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Δεν κάνουμε πίσω» διαμηνύουν οι αγρότες στην κυβέρνηση – Αμετακίνητοι στα μπλόκα συντονίζουν τις δράσεις τους
- Καταστήματα: Ξεκινά σήμερα το εορταστικό ωράριο – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά
- Θέλουμε να έχουμε αγροτική παραγωγή;
- Θέλουν να κόψουν τα βίντεο του Λανουά
- ΕΕ: Τουλάχιστον 40.538 έπαθαν καρκίνο λόγω της δουλειάς τους μέσα σε 10 χρόνια
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Το πιο τρομακτικό σενάριο για τη Δύση απέχει 130 χλμ. από την πραγματικότητα



