Δεν γνώριζα την οικονομική κατάσταση της χώρας λέει ο Αρ. Σπηλιωτόπουλος
Το λόγο της αντρικής του τιμής επικαλέστηκε ο βουλευτής της ΝΔ Αρης Σπηλιωτόπουλος προκειμένου να υποστηρίξει τη δήλωσή του ότι δεν γνώριζε για την οικονομική κατάσταση της χώρας όταν ήταν υπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή.
Το λόγο της αντρικής του τιμής επικαλέστηκε ο βουλευτής της ΝΔ Αρης Σπηλιωτόπουλος προκειμένου να υποστηρίξει τη δήλωσή του ότι δεν γνώριζε για την οικονομική κατάσταση της χώρας όταν ήταν υπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή.
Μιλώντας στο Μega, το πρωί της Τετάρτης, ο Αρης Σπηλιωτόπουλος δήλωσε: «Το 2007 υπουργός, το 2008 υπουργός, μέχρι το 2009 σας λέω με απόλυτη ειλικρίνεια, στο λόγο της αντρικής μου τιμής, δεν είχα καμία επίγνωση για αυτή την κατάσταση».
Υπενθυμίζεται ότι και ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, που διετέλεσε μέλος της κυβέρνησης Καραμανλή, δήλωσε προ ημερών στο Mega ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γ.Αλογοσκούφης έλεγε ψέμματα σε όλους για το έλλειμμα και πως κανείς δεν μπορούσε να γνωρίζει την πραγματική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπριζίτ Μπαρντό: Οι 48 ταινίες, η απομάκρυνση από τις τέχνες και η αφοσίωση στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων
- Παναθηναϊκός: Παίρνει τον Κοντούρη του Παναιτωλικού
- Ελληνικός τουρισμός: Σε τροχιά αλλεπάλληλων ρεκόρ – Πάνω από 37 εκατομμύρια οι αφίξεις το 2025
- Νέος τραυματισμός για τον Ίσκο, χάνει το ματς με τον ΠΑΟΚ
- Νέα Υόρκη: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εξαιτίας της χιονοθύελλας – Χιλιάδες πτήσεις έχουν ακυρωθεί
- Πώς ο χιονάνθρωπος έγινε είδος υπο εξαφάνιση


