Η άτυχη κατάληξη ενός αυτοκινήτου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάτι το πολύ συνηθισμένο είτε πρόκειται για Yugo είτε για κάποιο εξωτικό supercar.

Αυτό που δεν είναι τόσο συνηθισμένο είναι να συναντάς αυτοκίνητα τα οποία δεν έχουν διατεθεί ακόμα προς πώληση, σκαρφαλωμένα στα βράχια, όπως η συγκεκριμένη Chevrolet Corvette Stingray.

Κατά την μαρτυρία του ετοιμοπόλεμου αναγνώστη που εντόπισε και φωτογράφισε την «αναρριχητική» Corvette Stingray σε κάποιo βουνό της Arizona, το άτυχο supercar προσέκρουσε σε παρακείμενη μπαριέρα και εκτινάχθηκε πίσω στα βράχια καθώς, κρίνοντας από το αποτέλεσμα, η ταχύτητα με την οποία έτρεχε δεν πρέπει να ήταν και μικρή.

Αν και το αυτοκίνητο που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Detroit, μόλις τον προηγούμενο μήνα και δεν διατίθεται ακόμα προς πώληση, οι πληροφορίες που αφορούν τις λεπτομέρειες του ατυχήματος ακόμα διερευνώνται, καθώς, δεν είναι γνωστό ποιος την οδηγούσε.

Επίσης, αν και οι εταιρείες συνηθίζουν να αξιοποιούν “έτοιμα” αυτοκίνητα για δοκιμές εξέλιξης, η συγκεκριμένη κατάληξη, συνήθως, δεν αποτελεί μέρος του προγράμματος εξέλιξης.

Όπως και να έχει, το θετικό είναι ότι ανεξαρτήτως από το ποιος την οδηγούσε, φαίνεται, σύμφωνα με την μαρτυρία του ανώνυμου φωτογράφου, να βγήκε σώος από το τρακάρισμα.

auto.in.gr