Στο «πόδι» η Ιεράπετρα για τις συγχωνεύσεις ΤΕΙ και νοσοκομείων
Στο... πόδι βρίσκονται από το πρωί της Τρίτης κάτοικοι και φορείς της Ιεράπετρας που διαμαρτύρονται για το κλείσιμο του ΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης, καθώς και για την απώλεια της αυτονομίας του Διαλυνάκειου Νοσοκομείου Νεάπολης. Από τις 9 το πρωί πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται στην πλατεία Ηρώου στην Ιεράπετρα και θα ακολουθήσει συλλαλητήριο. Συμβολική κατάληψη πραγματοποιείται σε υποκαταστήματα τραπεζών, ενώ κλειστά είναι τα σχολεία.
Στο… πόδι βρίσκονται από το πρωί της Τρίτης κάτοικοι και φορείς της Ιεράπετρας που διαμαρτύρονται για το κλείσιμο του ΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης, καθώς και την απώλεια της αυτονομίας του Διαλυνάκειου Νοσοκομείου Νεάπολης.
Από τις 9 το πρωί πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται στην πλατεία Ηρώου στην Ιεράπετρα και θα ακολουθήσει συλλαλητήριο στις 10 το πρωί.
Συμβολική κατάληψη πραγματοποιείται σε υποκαταστήματα τραπεζών, ενώ κλειστά είναι τα σχολεία, σύμφωνα με το CretaLive.
Ο Σύλλογος Επαγγελματοβιοτεχνών Ιεράπετρας, ο Εμπορικός Σύλλογος Ιεράπετρας και ο Εμπορικός Σύλλογος Μακρύ Γιαλού συμμετέχουν στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, με αποκλεισμό τραπεζών και συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Ιεράπετρας.
Καλούνται τα μέλη των συλλόγων, σε ένδειξη διαμαρτυρίας να κλείσουν τα καταστήματα τους, από τις 10:00π.μ. μέχρι τις 3:00μ.μ. και να συμμετάσχουν όλοι στο συλλαλητήριο.
Τη Δευτέρα κάτοικοι και φορείς του Λασιθίου έφτασαν στην Αθήνα για να διαμαρτυρηθούν για τις συγχωνεύσεις σε ΤΕΙ και νοσοκομεία. Πραγματοποιήσαν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από τα υπουργείο Υγείας και Παιδείας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καιρός: Κακοκαιρία με καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους – Εν αναμονή έκτακτου δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
- Παλαιστίνιοι σε απόγνωση: Η μάχη για επιβίωση στη Γάζα όσο τα βλέμματα του πλανήτη είναι στραμμένα στο Ιράν
- Τροχαίο με ανατροπή νταλίκας στην εθνική οδό Καλαμπάκας – Ιωαννίνων
- LIVE: ΖΑΟΝ Κηφισιάς – Ολυμπιακός
- Κύπελλο Ελλάδας: H χρυσή βίβλος στο μπάσκετ γυναικών
- «No Kings»: Ένα νέο κίνημα εδραιώνεται στις ΗΠΑ – Χιλιάδες διαδηλώσεις, εκατομμύρια κόσμου στον δρόμο

