Συνάντηση Μαρκογιαννάκη με τους οικονομικούς εισαγγελείς
Με τους οικονομικούς εισαγγελείς, Γ.Πεπονή και Σ.Μουζακίτη συναντήθηκε ο πρόεδρος της Προκαταρκτικής για τη λίστα Λαγκάρντ, Χ.Μαρκογιαννάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, επί τάπητος τέθηκε η πορεία των ερευνών που διεξάγονται από Βουλή και Δικαιοσύνη για το θέμα.
Με τους οικονομικούς εισαγγελείς, Γ.Πεπονή και Σ.Μουζακίτη συναντήθηκε ο πρόεδρος της Προκαταρκτικής για τη λίστα Λαγκάρντ, Χ.Μαρκογιαννάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, επί τάπητος τέθηκε η πορεία των ερευνών που διεξάγονται από Βουλή και Δικαιοσύνη για το θέμα.
Εντός των επόμενων ημερών οι οικονομικοί εισαγγελείς θα διαβιβάσουν στην Προκαταρκτική το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης που διενήργησε η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών στο στικάκι (usb) που αντέγραψε ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δανία – Γροιλανδία: Η Φρεντέρικσεν θα συναντήσει αντιπροσωπεία του αμερικανικού Κογκρέσου
- Ο Ζελένσκι απαντά στον Τραμπ: «Η Ουκρανία ουδέποτε υπήρξε και ούτε θα σταθεί εμπόδιο στην ειρήνη»
- Τι ειπώθηκε στην έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για το Ιράν
- Ανδρουλάκης: Πολιτική αλλαγή με τη ΝΔ στην κυβέρνηση δεν μπορεί να υπάρξει. Έχουν κριθεί, η χώρα χρειάζεται άλλον άνεμο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η μεγάλη απογραφή
- Βενεζουέλα: Η Ματσάδο λέει πως πρόσφερε το Νόμπελ Ειρήνης στον Τραμπ κατά τη συνάντησή τους