Ακαρπη η συνάντηση των απόστρατων των ΕΔ με τον πρωθυπουργό
Με στελέχη της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων συναντήθηκε ο πρωθυπουργός, παρουσία του υπουργού Άμυνας, Πάνου Παναγιωτόπουλου. Οι απόστρατοι έθεσαν στον κ. Σαμαρά το θέμα της διπλής περικοπής των συντάξεων. Διαπίστωσαν καλή διάθεση, ωστόσο, δεν ικανοποιήθηκε το αίτημά τους. «Μένει για το 2014 στα πλαίσια του καινούργιου μισθολογίου των εν ενεργεία τι θα γίνει και μέχρι τότε εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα» ανέφεραν οι απόστρατοι.
Με στελέχη της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων συναντήθηκε ο πρωθυπουργός, παρουσία του υπουργού Άμυνας, Πάνου Παναγιωτόπουλου.
Οι απόστρατοι έθεσαν στον κ. Σαμαρά το θέμα της διπλής περικοπής των συντάξεων, δηλαδή της προσαρμογής στους μισθούς των εν ενεργεία και στη συνέχεια της δεύτερης περικοπής του 5% έως 20%.
Οι απόστρατοι σε δηλώσεις τους αμέσως μετά τη συνάντηση τόνισαν ότι υπήρξε θετικό κλίμα και καλή διάθεση, τόσο από τον κ. Σαμαρά όσο και από τον υπουργό, αλλά όπως τόνισαν, «η καλή διάθεση σταματάει εκεί που αρχίζουν τα δημοσιονομικά».
Οι απόστρατοι εκτιμούν ότι η διπλή περικοπή για το 2013 θα ισχύσει. Μένει για το 2014 στα πλαίσια του καινούργιου μισθολογίου των εν ενεργεία τι θα γίνει και μέχρι τότε εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα.
» Πιστεύουμε ότι παρά τις δυσκολίες οι οποίες υπάρχουν, δεν ικανοποιηθήκαμε σε αυτό το οποίο επιθυμούσαμε και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι να ικανοποιηθεί το δίκαιο αίτημά μας» κατέληξαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός 76-98: Τεράστιο «διπλό» για την παραμονή οι νησιώτες
- Συνεχίζονται οι αυτοψίες σε Θεσπρωτία και Ιωάννινα μετά τον σεισμό της 8ης Μαρτίου – Στο «κόκκινο» 74 κατοικίες
- Ιταλία: Δύο νεκροί και πέντε τραυματίες από χιονοστιβάδα
- «Η φήμη είναι ακόρεστο τέρας» – Ο Ντέιβ Γκρολ για τους Foo Fighters, την απιστία και το εξώγαμο παιδί
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό στη Νέα Πέραμο – Πέντε συλλήψεις
- Βέροια: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 7χρονος που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ – Στο «Ιπποκράτειο» μετά από εγχείρηση στο κεφάλι
