ΚΙΑ cee’d GT 2013: Ανεπίσημη πρώτη
Η πεντάθυρη εκδοχή του πρώτου “hot-hatch” της κορεατικής φίρμας δίνει τα διαπιστευτήρια της πριν την επίσημη πρεμιέρα της, σε ελβετικό έδαφος.
Μετά την τμηματική αποκάλυψη της τρίθυρης έκδοσης και καθώς η έκθεση της Γενεύης πλησιάζει, η πρώτη εικόνα της ισχυρότερης έκδοσης του ΚΙΑ cee’d κάνει την ανεπίσημη διαδικτυακή πρεμιέρα της.
Όπως υπονόησαν και οι επίσημες εικόνες του pro_cee’d GT και επιβεβαιώνει η πρώτη ανεπίσημη του cee’d GT, οι κορυφαίες εκδόσεις του κορεατικού μικρομεσαίου φιλοδοξούν να ξεχωρίσουν αισθητικά με πιο επιθετικούς προφυλακτήρες, μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, αιχμηρότερο bodykit, φωτιστικά σώματα LED και διπλές απολήξεις εξάτμισης.
Την εικόνα συμπληρώνουν οι τροχοί 18 ιντσών με τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων ενώ στο εσωτερικό θα κυριαρχούν τα sport καθίσματα Recaro.
Φυσικά, όλα τα παραπάνω στοιχεία αξιοποιούνται προκειμένου να σηματοδοτήσουν την επιπλέον ισχύ των πρώτων “hot-hatch” της ΚΙΑ η οποία τόσο σε ό,τι αφορά το KIA cee’d όσο και το pro_cee’d GT, θα ανέρχεται σε 204 ίππους και 265 Nm ροπής χάρη στην παρουσία ενός GDI υπερτροφοδοτούμενου μηχανικού συνόλου 1,6 λίτρων.
Σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων το οποίο μεταδίδει την κίνηση αποκλειστικά στους μπροστινούς τροχούς, τα δύο hot hatch υπόσχονται να ολοκληρώνουν τη διαδικασία «0-100 χλμ./ώρα» σε 7,9 δευτερόλεπτα.
auto.in.gr
- Καιρός: Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ- Ισχυρές βροχές και καταιγίδες με ανέμους ως 9 μποφόρ από το βράδυ
- Καουάι Λέοναρντ και οι «ξεχασμένοι» του All Star: Όταν οι αριθμοί δεν αρκούν
- Κικίλιας για ναυάγιο στη Χίο: Ανείπωτη θλίψη – Εχθροί της χώρας οι σύγχρονοι λαθρέμποροι
- Σακελλαρίδης για Χίο: Οι ισχυρισμοί του Λιμενικού είναι τόσο πειστικοί, όσο του Τραμπ για τις δολοφονίες της ICE
- Ιαπωνία: Τι είναι η «Σαναμανία» – Μπορεί να χαρίσει την εκλογική νίκη στην Τακαΐτσι;
- Αποταμίευση: Άπιαστο όνειρο για 8 στους 10 Έλληνες

