Για απαξίωση της Βουλής κατηγορεί την κυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος
Για απαξίωση του θεσμού του Κοινοβουλίου κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, αλλά και τον υπουργό Οικονομικών, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, καταγγέλλοντας την «άρνηση» του κ. Σαμαρά να απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις που έχει καταθέσει.
Για απαξίωση του θεσμού του Κοινοβουλίου κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, αλλά και τον υπουργό Οικονομικών, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, καταγγέλλοντας την «άρνηση» του κ. Σαμαρά να απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις που έχει καταθέσει.
«Έχω υποβάλλει επτά επίκαιρες ερωτήσεις στον πρωθυπουργό με θέμα τις διαπραγματεύσεις υπό το Μάθιου Νίμιτς για την ονομασία των Σκοπίων και άλλες δύο για την υπόθεση Γεωργίου-ΕΛΣΤΑΤ και εκείνος αρνείται να προσέλθει στη Βουλή και να απαντήσει. Αναλόγως πράττουν και τα μέλη της κυβέρνησής του σε επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών» αναφέρει ο κ. Καμμένος.
Παράλληλα κατηγορεί τον κ. Στουρνάρα ότι «αγνοεί συστηματικά τους Βουλευτές που τον καλούν σε κοινοβουλευτικό έλεγχο» και υποστηρίζει ότι «ο πρωθυπουργός και η συγκυβέρνησή του προσβάλλουν το πολίτευμα και απαξιώνουν τους θεσμούς του Ελληνικού Κοινοβουλίου».
«Η προκλητική συμπεριφορά αγγίζει τα όρια της συνταγματικής εκτροπής και ας συνειδητοποιήσει έστω και αυτή τη στιγμή ότι ‘καθήκον’ του Πρωθυπουργού είναι να διασφαλίζει την τήρηση του Συντάγματος και του Κανονισμού της Βουλής» καταλήγει ο κ. Καμμένος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πτώση τζίρου δηλώνει η πλειονότητα των επιχειρήσεων κατά τις χειμερινές εκπτώσεις
- Η ζωή της Κάρα Ντελεβίν άλλαξε ριζικά όταν αποφάσισε να σταματήσει το αλκοόλ – «Άξιζε κάθε δευτερόλεπτο»
- e-EΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποια επιδόματα και εφάπαξ καταβάλλονται ως 6 Μαρτίου
- Αμφίβολος για το δεύτερο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο ο Ρογκαβόπουλος
- ΑΑΔΕ: Μετάθεση προθεσμιών για Ενιαίες Αιτήσεις Ενισχύσεων 2024 και 2025
- Δίκτυο αποχέτευσης: Επιδότηση έως 1.300 ευρώ για σύνδεση
