Χωρίς σημαντική μεταβολή έκλεισε η Γουόλ Στριτ, μεικτά πρόσημα στην Ευρώπη
Σταθεροποιητικές τάσεις επικράτησαν την Τετάρτη στη Νέα Υόρκη ενώ μεικτά ήταν τα πρόσημα στην Ευρώπη με τη Φρανκφούρτη να καταγράφει σημαντική πτώση.
Σταθεροποιητικές τάσεις επικράτησαν την Τετάρτη στη Νέα Υόρκη ενώ μεικτά ήταν τα πρόσημα στην Ευρώπη με τη Φρανκφούρτη να καταγράφει σημαντική πτώση.
Οριακή αύξηση κατέγραψε ο Dow Jones που έκλεισε στις 13.986,50 μονάδες με άνοδο 0,05%. Το ίδιο ποσοστό αύξηση είχε και ο Standard & Poor’s 500 που έκλεισε στις 1.512,12 μονάδες.
Ο Nasdaq είχε ελαφρά πτώση 0,10% στις 3.168,48 μονάδες.
Στο Λονδίνο ο FTSE 100 ενισχύθηκε 0,20% στις 6.295,34 μονάδες.
Σημαντική πτώση είχε αντίθετα ο DAX στην Φρανκφούρτη (-1,09% στις 7.581,18 μονάδες) και ο CAC στο Παρίσι (-1,40% στις 3.642,90 μονάδες).
Ελαφρά άνοδο 0,39% είχε στη Ζυρίχη ο SMI και έκλεισε στις 7.433,47 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παναγιώτης Δουδωνής: Έξι προτάσεις για την αντιμετώπιση των συνεπειών του αφθώδους πυρετού στη Λέσβο
- AEK: Η 11άδα που ανακοίνωσε ο Νίκολιτς για τον επαναληπτικό με την Τσέλιε
- Disney: «Κλείδωσαν» οι ημερομηνίες για τις πρεμιέρες των Lilo & Stitch 2 και Incredibles 3
- Τέσσερις νέοι θάνατοι από covid και ένας από γρίπη – Τι αναφέρει η έκθεση του ΕΟΔΥ
- Αταμάν: «Η θέση του Παναθηναϊκού δεν είναι καλή, αλλά έχουμε χρόνο και ποιότητα για να το αλλάξουμε»
- Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Χωρίς συμφωνία για την Ουκρανία – Βέτο Όρμπαν στο δάνειο ύψους 90 δισ. ευρώ

