Συνεδριάζει η ΠΝΟ μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Ναυτιλίας
Για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους συνεδριάζουν τα μέλη της ΠΝΟ, μετά τη συνάντηση που είχαν νωρίτερα με τον υπουργό Ναυτιλίας, Κωστή Μουσουρούλη. Οι ναυτικοί, που απεργούν από το πρωί της Πέμπτης θεωρούν ότι με το νέο πολυνομοσχέδιο «Ανασυγκρότηση και άλλες διατάξεις» θα αυξηθεί επιπλέον η ανεργία στους Έλληνες ναυτικούς και τα ασφαλιστικά τους ταμεία θα οδηγηθούν σε κατάρρευση.
Για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους συνεδριάζουν τα μέλη της ΠΝΟ, μετά τη συνάντηση που είχαν νωρίτερα με τον υπουργό Ναυτιλίας, Κωστή Μουσουρούλη.
Στη συνάντηση που έγινε στο υπουργείο Ναυτιλίας στην Ακτή Βασιλειάδη, συμμετείχε και ο γενικός γραμματέας Ναυτιλίας Αθανάσιος Μπούσιος.
Οι ναυτικοί, που απεργούν από το πρωί της Πέμπτης θεωρούν ότι με το νέο πολυνομοσχέδιο «Ανασυγκρότηση και άλλες διατάξεις» θα αυξηθεί επιπλέον η ανεργία στους Έλληνες ναυτικούς και τα ασφαλιστικά τους ταμεία θα οδηγηθούν σε κατάρρευση.
Ο συνδικαλιστικός φορέας των ναυτικών ζητά, επίσης, την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας και την παρέμβαση του υπουργείου, προκειμένου να καταβληθούν δεδουλευμένα που οφείλονται από ακτοπλοϊκές εταιρείες σε Έλληνες ναυτικούς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πετρέλαιο: Ανοίγουν με άνοδο οι αγορές και οι τιμές για το WTI και το Brent ξεπερνούν τα 110 δολάρια το βαρέλι
- Νιγηρία: Τουλάχιστον 17 νεκροί σε επίθεση ενόπλων
- ΗΠΑ: Σφοδρές αντιδράσεις για το «παραλήρημα» του Τραμπ – «Αντισταθείτε στην τρέλα του»
- Σπάθας: «Οι λεπτομέρειες στο γκολ του Γιαζίτσι που ακυρώθηκε» (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: «Θεσμική σκευωρία»
- Βρετανοί νέοι και άνεργοι ψάχνουν λύση στον στρατό
