Ο Μπρους Γουίλις είναι για άλλη μια φορά «πολύ σκληρός για να πεθάνει»
Για πέμπτη φορά επιστρέφει στον ρόλο του Τζον ΜακΛέιν ο Μπρους Γουίλις. Στην ταινία Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει Σήμερα, ο ήρωας συνεργάζεται με τον γιο του, σε μια προσπάθεια να... βγάλουν από τη μέση μια ομάδα Ρώσων κακών.
Για πέμπτη φορά επιστρέφει στον ρόλο του Τζον ΜακΛέιν ο Μπρους Γουίλις. Στην ταινία Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει Σήμερα, ο ήρωας συνεργάζεται με τον γιο του, σε μια προσπάθεια να… βγάλουν από τη μέση μια ομάδα Ρώσων κακών.
Οι φαν του σκληροτράχηλου αστυνομικού θα απολαύσουν πληθώρα εκρήξεων και ασταμάτητη δράση που αυτή τη φορά εκτυλίσσεται στη Μόσχα.
Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου, ως ιδανική επιλογή για όσους σιχαίνονται τον Άγιο Βαλεντίνο.
Δείτε παρακάτω το αποκλειστικό κλιπάκι από τα γυρίσματα της ταινίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μητσοτάκης για τα F35 στην Τουρκία: Έχοντας δώσει λευκή επιταγή στις ΗΠΑ επαφίεται στην ευαισθησία των συμμάχων
- Αναβαθμίζονται οι σχολικές μονάδες του Πειραιά με εκτεταμένες εργασίες ανακαίνισης όλο το καλοκαίρι
- ΟΟΣΑ: Στην 4η θέση με τον υψηλότερο πληθωρισμό η Ελλάδα τον Μάιο
- «Ο Κουλιεράκης είναι στο στόχαστρο της Κόβεντρι» (pic)
- Αλέκος Αλεξανδράκης: Πόσο πωλείται η πέτρινη βίλα του ηθοποιού στη Νέα Πέραμο
- Τσίπρας: Σήμερα ξέρω καλά και το τι θέλω να πετύχω και το πώς θα το κάνω
- Φωτιά σε αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Συγγρού
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (8/7): «Δράση» με το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442