Το Wagon-Restaurant στο «Τρένο στο Ρουφ»
Η Αμαξοστοιχία-Θέατρο "Το Τρένο στο Ρουφ", που εδώ και 16 χρόνια φιλοξενεί παραστάσεις θεάτρου, χορού και μουσικής, συνδυάζει και την τέχνη της γαστρονομίας στο ανανεωμένο και αυθεντικό βαγόνι - εστιατόριο του Orient Express.
Η Αμαξοστοιχία – Θέατρο «Το Τρένο στο Ρουφ»,
ένας πολυχώρος πολιτισμού που εδώ και 16 χρόνια φιλοξενεί
παραστάσεις θεάτρου, χορού και μουσικής στα βαγόνια της, συνδυάζει και την
τέχνη της γαστρονομίας στο ανανεωμένο Wagon-Restaurant και αυθεντικό βαγόνι – εστιατόριο του Orient Express.
Γεύση και Πολιτισμός στο Τρένο
Σ’ ένα απόλυτα θεατρικό και καλλιτεχνικό ντεκόρ, οι πελάτες του εστιατορίου μεταφέρονται σε μια άλλη εποχή, απολαμβάνοντας γεύσεις με βάση την μεσογειακή κουζίνα.
Μενού με ελληνικές πινελιές σε μειωμένες, προσιτές τιμές λειτουργεί από νωρίς το απόγευμα, πριν αλλά και μετά τις παραστάσεις.
Ανάμεσα στα πολλά, μπορείτε να απολαύσετε risotto με πράσο, πορτσίνι και τραγανό προσούτο, αρνί κότσι με σάλτσα μαυροδάφνη και λαχανικά…!
Οι τιμές – πολύ καλές – από 17€ έως 25€ κατ’ άτομο.
Ειδικά για τους θεατές της παράστασης δίνεται η δυνατότητα της προπαραγγελίας. Πριν από την έναρξη της παράστασης ο μαιτρ της Εστιάμαξας σας περιμένει για να πάρει την παραγγελία σας. Το δείπνο σας θα ετοιμαστεί και εσείς βγαίνοντας από την παράσταση θα το απολαύσετε χωρίς αναμονή και καθυστερήσεις.
Λειτουργεί από Τετάρτη έως και Κυριακή, στο ζεστό ξύλινο φορτηγό βαγόνι.
Πληροφορίες Wagon-Restaurant
Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως, μέσα στον σιδηροδρομικό σταθμό του Ρουφ
τηλ. 2105298922 / 6937604988
Μεσογειακή Κουζίνα
Ανοιχτά Πέμπτη έως και Κυριακή
Δωρεάν φυλασσόμενο πάρκινγκ
- Συρία: Το ΣΑ του ΟΗΕ αίρει τις κυρώσεις σε βάρος της οργάνωσης Χαγιάτ Ταχρίρ ας Σαμ του τζιχαντιστή Τζολάνι
- Αφγανιστάν: Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το δικαίωμα του Πακιστάν «να αμύνεται» έναντι των Ταλιμπάν
- Βενεζουέλα: «Τα έσοδα από τις εξαγωγές πετρελαίου θα κατατίθενται απευθείας σε λογαριασμούς των ΗΠΑ»
- Κώστας Γρεβενίτης: Ανοίγουν τα στόματα στη μυστηριώδη εξαφάνιση του επιχειρηματία
- Υπόθεση Κώστα Γρεβενίτη: «Είχε εντάσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός του» – Τι αποκαλύπτει μάρτυρας
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Το καυτό εξάγωνο
