Μία Rolls-Royce έξω από τα… νερά της
Με τις χειρότερες πλημμύρες στην ιστορία της Ινδονησίας ήρθε αντιμέτωπη μία Rolls-Royce Ghost.
Μπορεί ο βρεγμένος τη βροχή να μην τη φοβάται, ωστόσο, η περίπτωση της Rolls-Royce που βρέθηκε αντιμέτωπη με τις χειρότερες πλημμύρες στην ιστορία της Ινδονησίας είναι τελείως διαφορετική.
Το happy end της περιπέτειας του υπερπολυτελούς τετράτροχου που πολύ περίμεναν δεν ήρθε.
Οι καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις κατά την περίοδο των μουσώνων πλημμύρησαν τους δρόμους της Τζακάρτα -πρωτεύουσας της Ινδονησίας- προκαλώντας σημαντικές υλικές ζημιές.
Ανάμεσα στις απώλειες θα πρέπει να συνυπολογίσει κανείς και μία Rolls-Royce Ghost, η οποία αρχικά ακινητοποιήθηκε έξω από το ξενοδοχείο Bundaran και στη συνέχεια υπέστη σοβαρές ζημιές, καθώς το νερό της βροχής εισέρευσε στο εσωτερικό της.
Ακριβή στοιχεία για το κόστος των ζημιών της Rolls-Royce Ghost δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, ωστόσο, οι εικόνες της υπερ-πολυτελούς λιμουζίνας μόνο αισιοδοξία δεν προκαλούν.
auto.in.gr
- Με ματωμένο μάτι εμφανίστηκε ο Μακρόν – «Πάρτι» στο διαδίκτυο
- BHMAGAZINO: Έρχεται αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ και νέα super star Camilla Morone στο εξώφυλλο
- Λόρα: Η σχέση της με τους γονείς της – Έτρεμε τον πατέρα της – «Μας έλεγε ότι δεχόταν ψυχολογική βία» λέει φίλη της
- Γάζα: Τουλάχιστον έξι νεκροί από ισραηλινό χτύπημα – Ανάμεσά τους ανώτερο στέλεχος της Χαμάς
- LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός
- Το Αμβούργο απέλυσε τον Στέφαν Κουντς, μετά από καταγγελίες για ανάρμοστη σωματική επαφή
