Σύλληψη επιχειρηματία στην Πάτρα για οφειλές 8 εκατ. ευρώ προς το Δημόσιο
Συνελήφθησαν την Τετάρτη δύο επιχειρηματίες στην Πάτρα, ένας 66χρονος και ένας 56χρονος, για οφειλές προς το Δημόσιο, και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών. Ο 66χρονος επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στο χώρο εμπορίας υγρών καυσίμων, είχε οφειλές άνω των 8 εκατ. ευρώ.
Συνελήφθησαν την Τετάρτη δύο επιχειρηματίες στην Πάτρα, ένας 66χρονος και ένας 56χρονος, για πολύ μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο, και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ύψος των οφειλών του 66χρονου, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο εμπορίας υγρών καυσίμων, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 8.088.281,81 ευρώ.
Όσον αφορά τον 56χρονο, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο εμπορίας επίπλων, το ύψος των οφειλών του προς το Δημόσιο ανέρχεται, σύμφωνα με την Αστυνομία, στα 386.824,18 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Προάστιο της Νέας Υόρκης «θάφτηκε» κάτω από ενάμιση μέτρο χιόνι
- Το Ισραήλ ζήτησε από το Κατάρ να αυξήσει την χρηματοδότηση της Χαμάς έναν μήνα πριν την 7η Οκτωβρίου
- Γαλλία: Δικαστική έρευνα εις βάρος του Grok – Η ΑΙ του Χ έχει χρησιμοποιηθεί σε deepfakes γυμνών γυναικών
- Φωτιά σε χώρο φιλοξενίας μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας – Πληροφορίες για τραυματίες [βίντεο]
- Ολυμπιακός: Καθοριστικός για μία ακόμη φορά σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Τάιλερ Ντόρσεϊ
- Πόλεμος ανακοινώσεων ΠΑΣΟΚ – Χατζηδάκη για τους αγρότες: «Ομολόγησε το ψέμα του»
