Η πρώτη εμφάνιση των V. Rossi και J. Lorenzo για το 2013
Την ώρα που οι φίλοι των MotoGP, έχουν στρέψει την προσοχή τους στη Madonna di Campiglio και το 23ο Wroom, η Yamaha κυκλοφόρησε το νέο της video με πρωταγωνιστή τον V. Rossi.
Ο Valentino Rossi γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον την πρακτική του marketing και φυσικά ξέρει πως να κλέβει την προσοχή.
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν το πότε εμφανίστηκε και προβλήθηκε (τη στιγμή, που ξεκινούσε το 23ο Wroom), το πρώτο promo video της Yamaha Racing.
Στο clip ο V. Rossi εμφανίζεται να αγκαλιάζει θερμά την «δική του» YZR-M1, ενώ παρουσιάζεται και ο πρωταθλητής Jorge Lorenzo.
Η μοτοσικλέτα πάντως δεν είχε χορηγούς πάνω της, κάτι που σημαίνει πως το φιλμ είχε γυριστεί πριν γίνουν οι συμφωνίες με αυτούς.
auto.in.gr
- Με… όπλο τον κόσμο του και στόχο μόνο τη νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός
- Προβλήματα σε ακτοπλοϊκές συνδέσεις λόγω των ισχυρών ανέμων
- Τίμοθι Μπάσφιλντ: Αφαιρέθηκε από νέα ταινία της Amazon μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων
- Έριξε… βόμβα ο Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω αν θα ολοκληρώσω τη σεζόν στους Μπακς»
- Δημοσκόπηση: Η πλειοψηφία των Γάλλων βλέπει τις ΗΠΑ του Τραμπ ως στρατιωτική απειλή για τη χώρα
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος Α’)


