Ελεύθερη αφέθηκε και η 25χρονη κατηγορούμενη για συμμετοχή στους «Πυρήνες»
Ελεύθερη αφέθηκε μετά την απολογία της η 25χρονη που συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα ως ύποπτη για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των πυρήνων της φωτιάς». Η 25χρονη αφέθηκε ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα.
Ελεύθερη αφέθηκε μετά την απολογία της η 25χρονη που συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα ως ύποπτη για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των πυρήνων της φωτιάς».
Η 25χρονη αφέθηκε ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα.
Η ίδια αρνήθηκε τη συμμετοχή της στην οργάνωση αλλά και τη στήριξή της σε αυτή, ενώ αμφισβήτησε και την πραγματογνωμοσύνη που την ενέπλεξε στην υπόθεση.
Εις βάρος της είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή, για συγκρότηση, ένταξη και συμμετοχή στην οργάνωση, καθώς και για λήψη, κατοχή, μεταφορά και απόκρυψη πολεμικών τυφεκίων και άλλου πολεμικού υλικού.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, η 25χρονη είναι φίλη του 29χρονου, ο οποίος συνελήφθη στην Κορινθία, και γενετικό της υλικό ταυτοποιήθηκε με εκείνο, που είχε βρεθεί στα θαμμένα όπλα στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου.
Ο 29χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους τη Δευτέρα μετά την απόλογία του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Αλλαγή καθεστώτος» στο Ιράν που μας έδωσε «από σεβασμό» 20 τάνκερ με πετρέλαιο, δηλώνει ο Τραμπ
- Ελ Σαλβαδόρ: Να τερματιστεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ζητά η HRW από τον Μπουκέλε
- Ιράν: Πάνω από 100.000 πολιτικά κτίρια έχουν καταστραφεί ή υποστεί ζημιές από τις επιδρομές ΗΠΑ και Ισραήλ
- Γάζα: 9 νεκροί σε πλήγματα του Ισραήλ – «Κοριτσάκι» ανάμεσα στους σκοτωμένους
- Λίβανος: Κυανόκρανος σκοτώθηκε από έκρηξη βλήματος – Ενα ακόμη μέλος της UNIFIL σε κρίσιμη κατάσταση
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 100 δολάρια το WTI και τα 115 το Brent στις ασιατικές αγορές