Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν σε επεισόδια στη Β.Ιρλανδία για τη βρετανική σημαία
Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν σε επεισόδια που σχετίζονται με την υποστολή της βρετανικής σημαίας στη Βόρειο Ιρλανδία. Αστυνομικοί έκαναν χρήση πλαστικών σφαιρών, ενώ διαδηλωτές πέταξαν περισσότερες από 30 βόμβες μολότοφ. Τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιούνται διαδηλώσεις κατά της απόφασης να περιοριστεί η έπαρση της βρετανικής σημαίας στη Βόρειο Ιρλανδία.
Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν σε επεισόδια που σχετίζονται με την υποστολή της βρετανικής σημαίας στη Βόρειο Ιρλανδία.
Αστυνομικοί έκαναν χρήση πλαστικών σφαιρών, ενώ διαδηλωτές πέταξαν περισσότερες από 30 βόμβες μολότοφ.
Πυροτεχνήματα, πέτρες και βόμβες μολότοφ πέταξαν διαδηλωτές σε αστυνομικούς στο Νιουτάουναμπεϊ.
Παράλληλα, αυτοσχέδια βόμβα βρέθηκε σε πολυσύχναστο δρόμο του Μπέλφαστ.
Επίθεση κατά αστυνομικών πραγματοποίησαν περίπου 100 άτομα στο Καριγκφέργκους.
Τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιούνται διαδηλώσεις κατά της απόφασης να περιοριστεί η έπαρση της βρετανικής σημαίας στη Βόρειο Ιρλανδία.
Από τις 3 Δεκεμβρίου, οπότε και το δημοτικό συμβούλιο του Μπέλφαστ αποφάσισε να περιορίσει τις ημέρες που γίνεται η έπαρση της βρετανικής σημαίας στο κτίριο του δημαρχείου, οι διαδηλώσεις «ενωτικών» (που, φυσικά, επικρίνουν την απόφαση) είναι συχνό φαινόμενο, καταλήγοντας αρκετές φορές σε ταραχές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συρία: Απαγόρευση κυκλοφορίας στην πόλη Σαντάντι, μετά την απόδραση μελών του Ισλαμικού Κράτους
- Μαρόκο: Βασιλική υποδοχή για τα «λιοντάρια του Άτλαντα»
- Ελλάδα – Ιταλία 15-13: Σπουδαία νίκη και πρόκριση στα ημιτελικά για την γαλανόλευκη (vid)
- Ισπανία: Ανέβηκε στους 40 ο αριθμός των νεκρών – Τριήμερο πένθος μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα
- Η Ελλάδα στους 5 πιο ελκυστικούς προορισμούς για τους Δυτικοευρωπαίους
- Γροιλανδία: Το σπάνιο ντοκουμέντο από το 1916 που διαψεύδει τον Τραμπ

