Γιαούρτι ΦΑΓΕ στο τραπέζι του Μπαράκ Ομπάμα για την τελετή ορκωμοσίας
Το γιαούρτι της γαλακτοβιομηχανίας ΦΑΓΕ θα περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, στο γεύμα που θα δοθεί στο Καπιτώλιο για την ορκωμοσία του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα στις 21 Ιανουαρίου. Το γιαούρτι θα προσφέρεται τις ώρες που θα προηγηθούν της τελετής ορκωμοσίας και θα συνοδεύεται από φρούτα και δημητριακά.
Το γιαούρτι της γαλακτοβιομηχανίας ΦΑΓΕ θα περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, στο γεύμα που θα δοθεί στο Καπιτώλιο για την ορκωμοσία του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα στις 21 Ιανουαρίου.
Ο γερουσιαστής Τσαρλς Σούμερ, ο οποίος επισκέφθηκε την περασμένη Πέμπτη το εργοστάσιο της ΦΑΓΕ στο Johnstown Industrial Park, ανακοίνωσε ότι το γιαούρτι της ελληνικής εταιρείας επιλέχθηκε να σερβιριστεί στο προεδρικό γεύμα και δήλωσε ενθουσιασμένος από το προϊόν, προσθέτοντας ότι ελπίζει πως παρόμοια να είναι και η αντίδραση και του προέδρου Ομπάμα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, που επικαλείται δηλώσεις του γερουσιαστή, το γιαούρτι θα προσφέρεται τις ώρες που θα προηγηθούν της τελετής ορκωμοσίας και θα συνοδεύεται από φρούτα (φράουλες, ανανά, αχλάδια) και δημητριακά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στο «σημείο μηδέν» ξανά οι έρευνες για την Λόρα – Τι αναζητούν οι αστυνομικοί
- Περισσότερες απορίες, παρά απαντήσεις από την ΑΑΔΕ για την παραίτηση των ελεγκτών του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Νεκρό το φιλόδοξο σχέδιο της NASA για μεταφορά δειγμάτων από τον Αρη
- Νέο άλμπουμ, παλιοί λογαριασμοί και ένα μεγάλο ερώτημα: Τι σκεφτόμαστε σήμερα όταν ακούμε τον Morrissey;
- Φουλ για πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός, έπεσε ο Παναθηναϊκός – Οι πιθανότητες για τη regular season της Euroleague (pic)
- Συρία: Νέα κλιμάκωση – Η συμφωνία με τη Δαμασκό «δεν ισχύει πλέον» δηλώνουν οι Σύροι Κούρδοι


