Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Για σεξουαλική κακοποίηση κατηγορεί τον Κλάους Κίνσκι η κόρη του, Πόλα

Για σεξουαλική κακοποίηση κατηγορεί τον Κλάους Κίνσκι η κόρη του, Πόλα

Βαρύτατες κατηγορίες κατά του εκλιπόντα πατέρα της, του βραβευμένου Γερμανού ηθοποιού Κλάους Κίνσκι, εκτόξευσε η κόρη του, Πόλα, υποστηρίζοντας ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά όταν ήταν παιδί. «Ο πατέρας μου με κακοποιούσε σεξουαλικά στη διάρκεια της παιδικής ηλικίας μου» είπε η 60χρονη Κίνσκι, εν όψει της έκδοσης του βιβλίου της με τίτλο «Στόμα Παιδιού». Ο Κλάους Κίνσκι, ο οποίος πέθανε το 1991 σε ηλικία 65 ετών, είναι πατέρας και της γνωστής ηθοποιού Ναστάζια Κίνσκι.

Βαρύτατες κατηγορίες κατά του εκλιπόντα πατέρα της, του βραβευμένου Γερμανού ηθοποιού Κλάους Κίνσκι, εκτόξευσε η κόρη του, Πόλα, υποστηρίζοντας ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά όταν ήταν παιδί.

Στο βιβλίο της, που θα εκδοθεί αυτό το μήνα με τίτλο «Στόμα Παιδιού», η Πόλα Κίνσκι αποκαλύπτει μια πολύ σκοτεινή πλευρά αυτού του «τρομερού παιδιού», που ήταν διαβόητο για τις κρίσεις οργής του στη διάρκεια γυρισμάτων και σε συνεντεύξεις.

«Ο πατέρας μου με κακοποιούσε σεξουαλικά στη διάρκεια της παιδικής ηλικίας μου» δήλωσε στοΓερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων η 60χρονη κόρη του, πρώην ηθοποιός του θεάτρου, εν όψει της έκδοσης του βιβλίου.

«Άρχισε να με αγγίζει και να με φιλάει με ανοιχτό το στόμα όταν ήμουν πολύ μικρή, περίπου πέντε ή έξι χρόνων. Το έκρυβα επειδή με απειλούσε. Και ήμουν εξαρτημένη απ’ αυτόν και από τη στοργή του» είπε.

Σε δηλώσεις της στο περιοδικό Stern, η Κίνσκι είπε επίσης ότι ο πατέρας της, για τον οποίο υποστήριξε πως έκανε σεξ μαζί της από τότε που ήταν εννέα ετών, της έλεγε πως αυτό είναι φυσιολογικό και πως «παντού στον κόσμο οι πατέρες το κάνουν αυτό με τις κόρες τους».

Ο Κίνσκι είχε εξερευνήσει τα θέματα της εμμονής και της τρέλας στις ταινίες του, στις οποίες περιλαμβάνονται επίσης οι «Αγκίρε, η Οργή του Θεού» του Χέρτσογκ, καθώς και μια ανατριχιαστική ερμηνεία του ως Δράκουλα στην ασπρόμαυρη ταινία «Νοσφεράτου» του ίδιου σκηνοθέτη.

Κέρδισε πολλά κινηματογραφικά βραβεία και η λατρεία γύρω απ’ αυτόν αυξήθηκε μετά το θάνατό του σε ηλικία 65 χρόνων, το 1991, από καρδιακή προσβολή. Απέκτησε τρία παιδιά από ισάριθμους γάμους: έναν γιο, την Πόλα Κίνσκι και τη γνωστή ηθοποιό Ναστάζια Κίνσκι.

«Έγραψα αυτό το βιβλίο επειδή δεν μπορώ να αντέξω άλλο το πώς ο άνθρωπος αυτός δοξάζεται κατ’ αυτό τον τρόπο ολοένα και περισσότερο, χρόνο με το χρόνο» δήλωσε η Πόλα Κίνσκι. «Ήθελα να ξεκαθαρίσω ποιος ήταν πραγματικά ο άνθρωπος αυτός».

Η ίδια πρόσθεσε πως δεν είχε ιδέα αν κάποιο από τα ετεροθαλή αδέλφια της είχε υπάρξει επίσης θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Η Πόλα Κίνσκι δήλωσε πως ο βιασμός της όταν ήταν παιδί την έκανε να παλεύει με συναισθήματα ενοχής και ντροπής στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής της ως ενήλικης. Είπε ακόμη πως ελπίζει ότι το βιβλίο της θα βοηθήσει άλλα θύματα και πρόσθεσε πως «με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, όλοι μας εκτίουμε ποινές ισοβίων».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό

Sports in

Αιχμές από τον Λάκοβιτς μετά το Μπαρτσελόνα – Γκραν Κανάρια: «Χάσαμε για λόγους που δεν καταλαβαίνω»

Σπόντες από τον Γιάκα Λάκοβιτς, μετά από την ήττα της Γκραν Κανάρια από τη Μπαρτσελόνα στην παράταση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024