Πρόσκρουση του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου Μυτιλήνη στο λιμάνι του Αγ.Κήρυκου
Το επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο Μυτιλήνη προσέκρουσε το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Αγ.Κύρυκου, όπου έπνεαν ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι έως 8 μποφόρ. Από την πρόσκρουση δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ή εισροή υδάτων και το πλοίο, με 341 επιβάτες, αναχώρησε για τη Σύρο.
Το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο Μυτιλήνη προσέκρουσε το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Αγ.Κύρυκου, όπου έπνεαν ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι έως 8 μποφόρ. Από την πρόσκρουση δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ή εισροή υδάτων.
Από την πρόσκρουση του «Μυτιλήνη», στρέβλωσε το εξωτερικό πρυμναίο ζωνάρι πάνω από την ίσαλο γραμμή, ενώ ο πλοίαρχος αφού ενημέρωσε το λιμεναρχείο ότι δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος για το πλοίο και ότι δεν μπορεί να παραμείνει άλλο στο λιμάνι, λόγω των ισχυρών ανέμων, αναχώρησε για τη Σύρο με 341 επιβάτες.
Το πλοίο που πραγματοποιούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Βαθύ, Καρλόβασι, Φούρνους, Αγ.Κήρυκο, Εύδηλο, Σύρο, Πειραιά, έχει φτάσει ήδη στο λιμάνι της Σύρου και αφού επιθεωρήθηκε από το τοπικό κλιμάκιο επιθεωρητών του λιμεναρχείου Σύρου, αλλά και το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, δεν διαπιστώθηκε κάποιο πρόβλημα και αναμένεται να αναχωρήσει για τον Πειραιά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μέση Ανατολή: Ποιες χώρες διακόπτουν διυλιστήρια και παραγωγή LNG λόγω του πολέμου
- «Η θητεία μου στη Vogue ήταν γεμάτη φωνές» – Όταν η συγγραφέας του «Ο διάβολος φοράει Prada» ήταν βοηθός της Άννα Γουίντουρ
- Euroleague: «Αναβάλλονται οι αγώνες Μακάμπι – Χάποελ και Παρτιζάν – Ντουμάι BC»
- Χαλάνδρι: Το «ύποπτο» αντικείμενο στο ρωσικό προξενείο επρόκειτο για φαγητό
- Χαρίτσης: Ο Μητσοτάκης να μην επιτρέψει τη χρήση της Σούδας για τον πόλεμο – Να ενημερώσει άμεσα τη Βουλή
- H Vodafone συνδέεται με δορυφόρους για υπηρεσίες κινητής σε απομακρυσμένες περιοχές
