Νέα επέμβαση της Αστυνομίας στην «κατάληψη Σκαραμαγκά»
Επέμβαση στην «κατάληψη Σκαραμαγκά» επί της οδού Πατησίων, στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποίησαν νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης αστυνομικές δυνάμεις. Οκτώ άτομα συνελήφθησσαν και ασκήθηκε εναντίον τους δίωξη. Άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου βρίσκονται συγκεντρωμένα μέσα στο Πολυτεχνείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να πραγματοποιήσουν πορεία. Η νέα επιχείρηση της Αστυνομίας έγινε λίγες ώρες μετά την επέμβαση στην ανακατάληψη της Βίλας Αμαλίας, κατά την οποία συνελήφθησαν 92 άτομα.
Επέμβαση στην «κατάληψη Σκαραμαγκά» επί της οδού Πατησίων, στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης από τις αστυνομικές δυνάμεις. Οκτώ άτομα συνελήθησαν ενώ εναντίον τους ασκήθηκε δίωξη.
{{{ map }}}
Στο χώρο βρέθηκαν άδεια μπουκάλια, κράνη, ανμτιασφυξιογόνες μάσκες, κουκούλες, τροχοί, τρυπάνια, υπολογιστές σκληροί δίσκοι και άλλα αντικείμενα.
Βρέθηκαν ακόμη, σύμφωνα με την Αστυνομία, πέτρες και μάρμαρα, δέκα μαχαίρια και μια σφεντόνα.
Η νέα επιχείρηση της Αστυνομίας πραγματοποιείται λίγες ώρες μετά την επέμβαση των ΜΑΤ στη νέα κατάληψη της Βίλας Αμαλίας, κατά την οποία συνελήφθησαν 92 άτομα.
Στο συγκεκριμένο κτίριο διέμενε η Μαρία Κάλλας. Ανήκει στο ΝΑΤ και τελούσε υπό κατάληψη από τις 13 Σεπτεμβρίου 2009.
Αυτή την ώρα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου έχουν συγκεντρωθεί στο Πολυτεχνείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να πραγματοποιήσουν πορεία.
Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, όπου επίσης οδηγήθηκαν οι προσαχθέντες από τα γραφεία της ΔΗΜΑΡ, περίπου 40 άτομα, τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα.
Οι συγκεκριμένοι κατέλαβαν τα γραφεία της Δημοκρατικής Αριστεράς σε ένδειξη συμπαράστασης στους καταληψίες της βίλας Αμαλίας.
- Νέα κόντρα κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για τη βίλα Αμαλίας
- Ανακατάληψη της βίλας Αμαλίας και νέα επέμβαση της αστυνομίας
- Η ιστορία της βίλας Αμαλίας
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χίλντα και Εβίτα Ηλιοπούλου: Αποκαλύπτουν άγνωστες στιγμές του πατέρα τους πριν τον θάνατο του
- Βέροια: Απαντήσεις σε κάμερες ασφαλείας αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. για τον ξυλοδαρμό της 24χρονης κοπέλας
- Σοφία Λάππου: Πέθανε η εμβληματική ηθοποιός του ΚΘΒΕ
- «Γιγαντομαχία» Ρεάλ – Μπάγερν και ζευγάρια… φωτιά στο Champions League – Ποιες είναι οι πιθανότητες πρόκρισης στους «4» (pic)
- Στρατηγική «αποκεφαλισμού»: Γιατί η εξόντωση των ηγετών του Ιράν ίσως κάνει το καθεστώς πιο ισχυρό
- Φθιώτιδα: Νεκρός 21χρονος οδηγός σε μετωπική σύγκρουση με λεωφορείο
