Κανονικά η προπόνηση της ΑΕΚ, αποφάσισαν οι παίκτες
Κναονικά θα διαξαχθεί η προπόνηση της ΑΕΚ, όπως αποφάσισαν οι παίκτες της «Ενωσης» την Τρίτη το πρωϊ, σε συνάντηση που είχαν σε εμπορικό κέντρο κοντά στα Σπάτα, όπου και ψήφισαν!
Κναονικά θα διαξαχθεί η προπόνηση της ΑΕΚ, όπως αποφάσισαν οι παίκτες της «Ενωσης» την Τρίτη το πρωϊ, σε συνάντηση που είχαν σε εμπορικό κέντρο κοντά στα Σπάτα, όπου και ψήφισαν!
Η πλειοψηφία ψήφισε «ναι» κι έτσι η προπόνηση της ΑΕΚ θα διεξαχθεί κανονικά, ενόψει του κρίσιμου ματς με την Ξάνθη.
Υπήρξαν και κάποιοι που διαφώνησαν αλλά σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση έπαιξε τα όσα έχει πει ο Λίνεν στους παίκτες, αλλά και η διαβεβαίωση των οπαδών ότι δεν θα προκύψουν περαιτέρω προβλήματα και κανείς δεν θα ενοχλήσει τους παίκτες.
Από την προπόνηση αναμένεται να απουσιάσει ο Φουρτάδο, που ήδη έχει κινήσει τις διαδικασίες για να φύγει από την ομάδα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.