Με κέρδη 0,54% έκλεισε το Χρηματιστήριο τη Δευτέρα
Θετικό κλίμα επικράτησε στο Χρηματιστήριο τη Δευτέρα, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε τοποθετήσεις στους περισσότερους κλάδους της αγοράς και κυρίως στη μεσαία κεφαλαιοποίηση, ενώ ρευστοποιήσεις έγιναν στον τραπεζικό κλάδο.
Θετικό κλίμα επικράτησε στο Χρηματιστήριο τη Δευτέρα, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε τοποθετήσεις στους περισσότερους κλάδους της αγοράς και κυρίως στη μεσαία κεφαλαιοποίηση, ενώ ρευστοποιήσεις έγιναν στον τραπεζικό κλάδο.
Ο γενικός δείκτης ενισχύθηκε κατά 0,54% στις 969,43 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 53,3 εκατ. ευρώ περίπου.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο 0,28% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε κατά 1,95%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών έκλεισε χαμηλότερα κατά 2,33%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 108 έκλεισαν σε θετικό έδαφος, 73 σε αρνητικό, ενώ 16 παρέμειναν αμετάβλητες.
Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν πτωτικές τάσεις, ενώ σε αρνητικό έδαφος κινείται η Γουόλ Στριτ λίγο μετά την έναρξη της συνεδρίασης.
Στο Λονδίνο, ο FTSE 100 σημείωνε πτώση 0,30%, στο Παρίσι ο CAC 40 υποχωρούσε κατά 0,70% και στη Φρανκφούρτη ο DAX ήταν χαμηλότερα κατά 0,69%.
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε πτώση 0,13% και στην Ιταλία 0,09%.
Στη Γουόλ Στριτ, ο Dow Jones ήταν χαμηλότερα κατά 0,47%, ο Standard & Poor’s 500 κατά 0,40% και ο Nasdaq σημείωνε απώλειες 0,37%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνελήφθη 70χρονος εξαπατούσε ηλικιωμένους – Έκλεψε πάνω από 15.000 ευρώ
- Σκάνδαλο στη Ρέιντζερς: Παίκτες χρησιμοποιούσαν δωμάτια φυσικοθεραπείας για ερωτικά ραντεβού!
- «Big Bang» στις επενδύσεις από τις Big Tech για την ΑΙ
- Τους υπουργούς Εργασίας της ΝΔ δίνει η Στρατινάκη σε απάντησή της – Την τελική απόφαση και υπογραφή για τα κονδύλια είχε ο εκάστοτε υπουργός
- Ο Bad Bunny δεν λέει πολλά για την εμφάνιση του στο Super Bowl, αλλά υπόσχεται ένα «μεγάλο πάρτυ»
- ΣΥΡΙΖΑ για Predator: Απειλή για το δημοκρατικό πολίτευμα – Παραβιάζει βάναυσα προσωπικά δεδομένα
