Η Pagani Ηuayra των 2 εκατ. ευρώ
Πωλητήριο στην πρώτη Huayra που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής της Pagani βάζει Γερμανός έμπορος αυτοκινήτων, ζητώντας για το υπεραυτοκίνητο της ιταλικής φίρμας 2 εκατομμύρια ευρώ.
Τι ιδιαίτερο μπορεί να έχει ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που έχει διανύσει ήδη 1.000 χιλιόμετρα και κατά μέσο όρο καταναλώνει 23 λίτρα καυσίμου ανά 100 χιλιόμετρα;
Η κόκκινη Pagani Huayra, η οποία εμφανίζεται προς πώληση σε δικτυακό τόπο φιλοξενίας αγγελιών και ανήκει σε Γερμανό έμπορο αυτοκινήτων, είναι η πρώτη που πέρασε πρώτη από τη γραμμή παραγωγής της ιταλικής φίρμας.
Τη μοναδικότητα του συγκεκριμένου τετράτροχου πιστοποιεί πλακέτα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, ενώ πιθανότατα αποτελεί και το show car με το οποίο η Pagani συμμετείχε στα σημαντικότερα φεστιβάλ αυτοκινήτου, όπως αυτό που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Pebble Beach της Καλιφόρνια.
Πέρα από το γεγονός ότι αποτελεί την πρώτη Huayra που παράχθηκε από την Pagani, τα 2 εκατ. ευρώ -ποσό με το οποίο ο Γερμανός έμπορος είναι διατεθειμένος να αποχωριστεί το ιταλικό supercar- δικαιολογούν και οι εξεζητημένες προδιαγραφές του.
Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζει η εκτεταμένη χρήση συνθετικών υλικών και ο V8 κινητήρας των 6,0 λίτρα, ο οποίος προέρχεται από την AMG αποδίδοντας 720 ίππους και 1.000 Nm ροπής.
Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι η τιμή για μία από τις επόμενες Huayra που παράχθηκαν μετά βίας ξεπερνά τα 800.000 ευρώ.
auto.in.gr
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι λέει πως μετά την συνάντηση με τον Τραμπ θα έχει συνομιλίες με ευρωπαίους ηγέτες
- Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή – Το ωράριο λειτουργίας έως την Τετάρτη
- Συνελήφθη ο τράπερ Ivan Greko – Αγνόησε την αποφυλάκιση με κατ’ οίκον περιορισμό και οι άλλες «αμαρτίες»
- Αγρότης με δεσμευμένο λογαριασμό: «Δεν έχω ούτε ένα ευρώ» – H κυβέρνηση «λειτουργεί με πρακτικές Βόρειας Κορέας»
- Η Ρωσία στοχεύει να στρατολογήσει πάνω από 400.000 στρατιώτες το 2026
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]
