Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανεβαίνει ο Γκαρσία, ανακάλεσαν Κλάους και Ετό

Ανεβαίνει ο Γκαρσία, ανακάλεσαν Κλάους και Ετό

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Γιώργο Δώνη στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς, αφού είδε τον Πάμπλο Γκαρσία να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, όπως και ο Ματέους Βιβιάν. Από εκεί και πέρα, ο Ετό και ο Κλάους με νέες αναρτήσεις τους στο twitter, ανακάλεσαν παλαιότερες αναρτήσεις για τις οποίες κλήθηκαν σε απολογία από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Γιώργο Δώνη στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς, αφού είδε τον Πάμπλο Γκαρσία να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, όπως και ο Ματέους Βιβιάν.

Ο Ουρουγουανός χαφ επέστρεψε τη Δευτέρα από την άδειά του και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, τότε ίσως ξεκινήσει στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Από την πλευρά του, ο Χακόμπο Σάνθ συμμετείχε σε ένα μέρος του προγράμματος των τερματοφυλάκων.

Το απόγευμα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Λίαμ Λόρενς, ο οποίος το πρωί ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Το πρωί οι Θεσσαλονικείς επιδόθηκαν σε ασκήσεις τεχνικής και τακτικής, ενώ το απόγευμα θα προπονηθούν ξανά για να επανέλθουν στα επιθυμητά – αγωνιστικά επίπεδα.

Ανακάλεσαν Ετό και Κλάους

Από εκεί και πέρα, ο Ετό και ο Κλάους με νέες αναρτήσεις τους στο twitter, ανακάλεσαν παλαιότερες αναρτήσεις για τις οποίες κλήθηκαν σε απολογία από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Ο Ετό ζήτησε συγγνώμη από την ΕΠΟ για κάτι που είχε γράψει για τη διαιτησία: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ελληνική ομοσπονδία για ότι έγραψα. Ελπίζω αυτό να γίνει δεκτό. Ευχαριστώ» έγραψε ο Βραζιλιάνος μπακ.

Από την πλευρά του ο Κλάους, ανακάλεσε «επειδή πρέπει» το «σεξ και βία» που είχε γράψει πριν από το ντέρμπι με τον Άρη: «Καλή χρόνια σε όλους κ επειδή πρέπει ανακαλώ το sex&via» έγραψε σχετικά ο επιθετικός του ΠΑΟΚ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024