Στις 31 Δεκεμβρίου η επικουρική σύνταξη στους συνταξιούχους του ΤΕΑΔΥ
Στις 31 Δεκεμβρίου θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Δημοσίων Υπαλλήλων (ΤΕΑΔΥ), μεταξύ των οποίων και οι τελωνιακοί, την επικουρική σύνταξη του Ιανουαρίου 2013. Σε ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Ταμείου επαναλαμβάνει ότι από τον Ιανουάριο του 2013, όλοι οι συνταξιούχοι του Τ.Ε.Α.Δ.Υ, και των Τομέων του Τ.Α.Δ.Κ.Υ. και Τ.Ε.Α.Π.Ο.Κ.Α. θα προπληρώνονται την τελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα αναφοράς.
Στις 31 Δεκεμβρίου θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Δημοσίων Υπαλλήλων (ΤΕΑΔΥ), μεταξύ των οποίων και οι τελωνιακοί την επικουρική σύνταξη του Ιανουαρίου 2013.
Σε ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Ταμείου επαναλαμβάνει ότι από τον Ιανουάριο του 2013, όλοι οι συνταξιούχοι του Τ.Ε.Α.Δ.Υ, και των Τομέων του Τ.Α.Δ.Κ.Υ. και Τ.Ε.Α.Π.Ο.Κ.Α. θα προπληρώνονται την τελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα αναφοράς.
Δηλαδή στις 31-1-2013 θα προπληρωθούν τον Φεβρουάριο 2013, στις 28 Φεβρουαρίου τον Μάρτιο κ.ο.κ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους θα δικαστούν στο Ιράκ ανεξαρτήτως εθνικότητας ή ρόλου
- Ολοκληρώθηκε η αποχώρηση των ΗΠΑ από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας – Άφησαν «φέσι» 260 εκατ. δολαρίων
- Σύνοδος κορυφής – ΕΕ: Οι αποφάσεις για τις σχέσεις με τις ΗΠΑ, τη Γροιλανδία και την Αρκτική
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι «μεγάλη δύναμη» του στρατού των ΗΠΑ κινείται προς το Ιράν
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ανάγκη να διατηρηθούν οι ευρωατλαντικές σχέσεις σε «λειτουργικό» επίπεδο
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης