Ανοδος του υδραργύρου από τη Δευτέρα, με καλό καιρό τα Χριστούγεννα
Υποχωρεί σταδιακά το τσουχτερό κρύο τις επόμενες ημέρες και ο ήλιος φαίνεται ότι θα πάρει τη σκυτάλη την ημέρα των Χριστουγέννων, με τη θερμοκρασία να σημειώνει σημαντική άνοδο. Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη.
Υποχωρεί σταδιακά το τσουχτερό κρύο τις επόμενες ημέρες και ο ήλιος φαίνεται ότι θα πάρει τη σκυτάλη την ημέρα των Χριστουγέννων, με τη θερμοκρασία να σημειώνει σημαντική άνοδο.
Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα, παραμονή Χριστουγέννων, ο υδράργυρος θα ανέβει αρκετά, όμως τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός. Οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση έως 7 μποφόρ.
Την Τρίτη, ανήμερα τα Χριστούγεννα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο το βράδυ είναι πιθανό να βρέξει τοπικά. Έως 6 μποφόρ στα πελάγη θα πνέουν οι άνεμοι, ενώ η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε σημαντική άνοδο.
Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και την Τετάρτη. Λίγες τοπικές βροχές αναμένονται στα βορειοδυτικά και οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 4-6 και τοπικά 7 μποφόρ στο Αιγαίο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μεγάλη Βρετανία: Συμφώνησε με Αγκόλα και Ναμίμπια για επιστροφές «παράτυπων μεταναστών»
- Οι ΗΠΑ ανησυχούν για το βεληνεκές κινεζικών βαλλιστικών πυραύλων εναντίον πλοίων – Φτάνουν στην Δυτική Ακτή
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση
- «Ένταση» ανάμεσα σε Νετανιάχου και την ομάδα του Τραμπ πριν τη συνάντηση της Δευτέρας
- Σκανδιναβία: Η καταιγίδα Γιοχάνες άφησε πίσω της δύο νεκρούς και χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι λέει πως μετά την συνάντηση με τον Τραμπ θα έχει συνομιλίες με ευρωπαίους ηγέτες